Irina Cocoș: Apelarea Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, către femeile planetei

Eu, Maica Lumii, Preasfînta Fecioara, Irina Cocoș, apel la toate femeile din lume.

Pe Pămînt a venit Dragostea. A venit  timpul nouă, femeilor, să luăm puterea pe Pămînt în mîinile noastre. Timpul războaielor bărbătești s-a încheiat. A venit timpul pentru Dragoste. Mileniul bun implică puterea dragostei asupra tuturor celorlalte calități ale lumii.

Dar cum de acumulat această dragoste? Se știe, că Dumnezeu este Dragoste. Doar El singur dă întregii omeniri ocazia de a se dezvolta și de a se bucura. Dar Dragostea este o calitate feminină. Prin urmare, cu o sută de ani în urmă, în orașul Fatima, în Portugalia, eu, Preasfinția Fecioara, am apărut în fața poporului pentru a anunța venirea mea iminentă. Și această veme a venit.

Eu, Maica Lumii, m-am întrupat pe Pămînt, în centrul universului planetei noastre, în inima ei, în Moldova, tocmai pentru a deveni o sursă de Iubire pe planeta noastră. Noi, femeile Pămîntului, trebuie să luăm responsabilitatea pentru viitorul planetei noastre in mîinile noastre, pentru ca astazi, conform vointei lui Dumnezeu, planeta Pamînt deja a devenit o casă unica. Și, după cum se știe, de starea casei ar trebui să aibă grijă anume femeia.

Astăzi ne-am confruntat cu cea mai importantă problemă pe care numai populația feminină a planetei noastre o poate rezolva. Aceasta este întrebarea  vieții. Oare nu noi, femeile care poartă în sine codul vieții, care dau naștere copiilor — generația noastră viitoare, vom permite, ca monștrii nebuni ai lumii interlope să înlocuiască conceptele de viață și dragoste cu conceptele de roboți și inteligență artificială? Ei, acești monștri, vor să elimine chiar conceptul vieții și să o înlocuiască cu conceptul rece de moarte. Ei vor să ne priveze pe noi și pe copiii noștri de viitor. Să ne transformeze în sclavi, concubine, împlinind capriciile și dorințele lor. A venit timpul să exorcizăm aceste non-umane din viața noastră reală și, astfel, să eliberăm casa noastră de oaspeți nedoriți. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să ne unim într-o singură esență. O astfel de unire este posibilă numai în jurul vieții veșnice, în jurul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

De aceea, surorile mele, eu vă dau o nouă rugăciune de unificare, care ne va permite să ne unim într-o singură forță și să învingem diavolul și tot răul lui. Pronunțînd această rugăciune dimineața, după-amiaza și seara, în zilele următoare vom crea un singur sistem cu Dumnezeu, care va șterge brusc spiritele rele de pe Pămînt.

Preasfînta Fecioara, Maica Lumii! Eu, sora ta (Numele), mă alătur cu inima mea de inima Ta cu o legătură inseparabilă. Vreau ca lumea Pămîntului și a Cerului să fie unite și să le permită oamenilor să trăiască împreună cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu și în numele lui Dumnezeu. Amin.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × 5 =