Sveatoslav Mazur: 26 mai anului 2019 eu voi dovedi, că sunt Isus Hristos

Astăzi, 22 mai anului 2019, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru a Cavalerilor Mesei Rotunde, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, exact la ora 12:00 după timp moldovenesc, am pornit temporizatorul cu numerătoare inversă.

Punctul evenimentelor globale viitoare, care se petrec o dată la 3500 de ani pe planeta noastră și în locul și în timp este determinat de Dumnezeu Tatăl Atotputernic în centrul spiritual al Pămîntului, în inima sa, în Moldova, în Orheiul Vechi, la ora 12:00 moldovenească 26 Mai 2019.

În această zi și în acest timp, din singurul punct, posibil pe planetă, care leagă Cerul și Pămîntul într-o singură legătură, va începe numărătoarea inversă a noii ordini mondiale. Și din moment ce acest proces, lansat de Dumnezeu Tatăl Atotputernic, atinge viața fiecărui locuitor al planetei noastre și schimbă vectorul dezvoltării sale, vectorul soartei de la moarte la Viață, atunci și viața fiecărui om la 26 mai 2019 numai decît își va schimba la ora 12:00 după ora moldovenească potențialul său de la «-» la «+»

Și din moment ce acest proces este o funcție globală a planetei noastre, atunci numărătoarea unui timp nou, adică apariția unui nou calendar, va începe din  Butuceni, de la Orheiul Vechi, de la un nou punct zero, și va suna așa: «Începutul istoriei moderne a sosirii Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, pe planeta Pamînt si intrarea Ei in drepturile Sale legale. «

Se invită toată lumea să viziteze principala acțiune planetară a ultimelor milenii. Ajungem la locul acțiunii principale în mod independent. La ora 12:00 după timpul moldovenesc, în ziua de naștere a Sfintei Fecioare, Maicii Lumii, Irinei Cocoș, 26 mai, în Orheiul Vechi, în Butuceni, lîngă crucea de piatră, eu voi oferi dovezi incontestabile că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, sunt Isus Hristos a celei de a doua venire și va efectua munca spațială asupra transferului întregii omeniri către un nou nivel de dezvoltare.

Această acțiune nu este asociată cu nici o organizație de pe planetă, nu este finanțată de nicio structură sau persoană individuală! Ea are loc sub îndrumarea personală a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic și nu poate fi în nici un fel schimbată sau anulată.

Așa să, fie! Amin.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шесть − два =