Sveatoslav Mazur: Cei vii îi voi invidia pe cei morți!!!

Planul lui Solomon nu a avut loc, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos a celei de a doua venire, deja am transferat omenirea la un nou nivel de dezvoltare.

Nu există nici o cale înapoi. Podurile sunt arse. Toate evenimentele planificate de satanisti au pierdut complet si fara echivoc componenta lor semantica. Și înaintea noastră astăzi a apărut întrebarea, ce se va întîmpla cu noi în viitorul apropiat? Și, după cum eu am avertizat în prealabil că, după acee ce se va întîmpla tranziția, nici lui saatana, nici poporului lui ales nu i se va primi să se întoarcă la baștina lor cosmică, pentru că capcana s-a încuiat, iar ieșirea de pe planeta noastră a rămas doar una — prin Venus și Mercur, prin Poarta Solară la judecata lui Dumnezeu. Și acolo soarta fiecărui trădător al omenirii și a lui Dumnezeu este de neînvidiat.

Anume de aceea mie sincer îmi pare rău pentru cei care nu vor putea să treacă prin Poarta Solară la Judecata lui Dumnezeu, pentru că ei vor rămîne pe Venus și Mercur datorită lumilor lor interioare slab vibraționale.

Fiind pe Mercur și Venus timp de mii de ani, ei Îl vor ruga pe Dumnezeu în fiecare zi pentru ca să i se dea  ocazia să apară la Judecată și nu vor putea face acest lucru. Acum ei nebunesc în jurul lumii, rîzînd și bătîndu-se în piept. Ei cred că sunt stăpînii vieții. Ei nu înțeleg că timpul vieții lor a fost deja finisat, și înainta îi așteată chin continuu și o inexistență,  atunci cînd cei vii încep să invidieze pe cei morți, căci ei nu pot muri, dar vor fi insuportabili să trăiască. Și cine este de vină pentru faptul că acest lucru sa întîmplat deja cu ei? Nu sapa o groapă  altuia, singur în ea vei nimeri!…

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × 1 =