Sveatoslav Mazur: Energia vieții este baza matricei noi globale

Dacă banii sunt energia vieții lumii diavolului, și această lume face totul pentru a conduce omenirea într-un lagăr de concentrare, adevărul căruia vor fi banii electronice, atunci în lumea lui Dumnezeu, care a venit deja, baza universului este Duhul Sfînt sau energia vieții, care vine de la Dumnezeu. Și dacă aceste două calități: banii electronici și Duhul Sfînt de comparat între ei, atunci diferența dintre trecut și viitor devine clară. Și din moment ce trecerea la o nouă casă spațială a avut loc deja, și o parte a umanității are deja acces la lumea viitoare, devine clar că diavolul nu a reușit să conducă toată omenirea în lagărul său de concentrare și să-i pună numele și semnul pe mîna dreaptă și pe frunte.

https://www.youtube.com/watch?v=RIucSKOl5hM&t=1734s

Aceasta înseamnă că diavolul și-a pierdut deja lupta, iar gazda sa și oamenii, care se închină lui, vor fi deconectați de energia și informația asociată lui Dumnezeu în orice moment. Aceasta înseamnă că ei vor fi deconectați de forța care dă viață.

Diavolul ar putea câștiga doar într-un singur caz, dacă ar reuși să conducă toată omenirea sub controlul său și, astfel, sub frica de a distruge omenirea, ar putea să-L șantajeze pe Dumnezeu. Dar din moment ce acest lucru nu sa întâmplat și lumea fără probleme sub conducerea mea a trecut sub controlul personal și îndrumarea lui Dumnezeu, acum diavolul nu are nici o șansă să supraviețuiască pe Pământ.

Prin urmare, eu îi felicit pe toți pământenii cu victoria și repet ideea principală a  lumii noi: de a intra într-o nouă realitate, o nouă matrice este posibil numai prin inima Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii. Alte procese și oportunități pur și simplu nu există.

Oricine intră în noua lume a lui Dumnezeu, acela va primi ocazia de a se dezvolta în noi condiții și pe noi principii. Toți cei care vor rămîne în afara noii realități vor fi deconectați automat de energia dătătoare de viață a lui Dumnezeu Tatăl și se vor transforma în praf. Și din moment ce pe Pămînt nu poate exista simultan lumea lui Dumnezeu și lumea diavolului, lumea diavolului împreună cu acest praf vor părăsi planeta noastră în viitorul apropiat. Acest lucru se poate întîmpla în orice moment.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двенадцать + четырнадцать =