Sveatoslav Mazur: Declarația urgentă a lui Isus Hristos celei de a doilea veniri

Eu, Isus Hristos celei de a doilea venire, am depășit pe sataniști și am transferat toată omenirea sub controlul personal și îndrumarea lui Dumnezeu. Conform voinței Lui, eu am întors din nou omenirea din cap pe pecioare, restaurînd astfel ordinea Divină pe Pămînt.

https://www.youtube.com/watch?v=RIucSKOl5hM&t=1749s

Acum sataniștii și poporul lor ales nu au nici o șansă să-i aducă la putere pe protestatul lor Moshiach. Mai ales, că eu, Marele Maestru, rezolv acum următoarea problemă – pregătesc procesul de separare a grîului de pleavă.

Acest proces este, de asemenea, gîndit de Dumnezeu Tatăl Atotputernic și va fi lansat în viitorul apropiat. Nu poate fi nici o rezistență a forțelor răului, deoarece întreaga conducere a lumii satanice a fost deja distrusă de mine, iar acele structuri care nu au realizat încă acest lucru se vor destrăma și vor înceta să existe în viitorul apropiat.

Este important ca toți oamenii de bunăvoință să înțeleagă faptul că pe Pămînt a sosit o nouă ordine mondială, care îndepărtează complet și fără echivoc toate spiritele rele de pe fața Pămîntului și creează condițiile pentru o tranziție lină a fiecărei persoane către noua lume Divină care există deja pe Pămînt în realitate paralelă. Intrarea în această lume este posibilă numai cu ajutorul unui jurământ de loialitate pronunțat înaintea feței Domnului Tatăl Atotputernic.

Textul jurământului eu îl prezint.

Eu, viitorul războinic al lui Dumnezeu, jur să slujesc cu credință și cu adevăr Domnului nostru Isus Hristos, în ce condiții n-aș fi. Și dacă îmi rup jurământul, lasă Dumnezeu Tatăl Atotputernic să mă deconecteze de energia dătătoare de viață a lui Isus Hristos.

 

Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 − 10 =