Sveatoslav Mazur: S-a întîmplat!

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, regele regiilor, după comanda Domnului Atotputernicului am primit planeta Pămîntul sub conducerea mea proprie. Acuma o mie de ani anume eu, Sveatoslav Mazur, voi construi pe planetă o ordine mondială nouă.

Cuiva poate să i se pare, că dictatura unui om pe Pămînt e imposibilă. Dar asta nu e așa. Căci Lucifer a putut să-și stabilească puterea absolută asupra umanității. Iar ea s-a încheiat cu expulzarea lui, pentru că el construia o ordine planetară conform planului său personal, contra voinței lui Dumnezeu. Iar lucrul meu constă în aceea, ca de realizat ideea lui Dumnezeu pe Pămînt la maxim și în viitorul apropiat. Cineva va hotărî, că aceasta e imposibil, că planeta este controlată de structuri globale în spatele scenei, așa numitele conglomerate financiare și economice, ordine globale sau extratereștri spațiali, așa cum au încercat pe noi toții să ne convingă recent. De fapt, toți acești giganți: existenți și fictivi, acestea sunt doar părți ale fostei ordini mondiale, care în principiu deja a încetat să existe.

Viața pe Pământ se construiește nu conform principiului, despe care ne povestesc oamenii noștri învățați, geopoliticienii și tot felul de figuri religioase. Viața pe Pământ se construiește după principiul ideii.

Se crează o ideie, care se află în conștiința Creatorului. Conform acestei idei și se construiește spațiul existenții lumii viitoare, adică matrice, corpul evenimentelor viitoare. Pentru simplitate, să o numim construirea unui nou amfiteatru. Acest teatru se umple cu condițiile vieții, adică cu energii și posibilități, și apoi, conform voiei lui Dumnezeu și strict după planul Lui, care se numește soartă, acest teatru se umple cu actori, oameni, care își desfășoară propriile roluri clar definite. Dacă credeți că viitorul depinde de dvs. sau de partidele, guvernele sau organizațiile globale, atunci greșiți foarte mult. Așa cum am spus de mai multe ori, de la un om la altul și de la întreaga omenire, nimic nu depinde de Pământ. Lupta pentru viitor este lupta purtătorilor de idei.

Cîștigă echipa a cărei idee este mai mare și mai viabilă. Deci, veți spune că tocmai am afirmat că toate ideile se nasc în conștiința lui Dumnezeu și numai El este realizatorul lor? Nu, desigur, nu este așa. Toate ideile bune se nasc în conștiința lui Dumnezeu, dar El se opune în mod constant ideilor lui de diavol, haos nemărginit. În lupta acestor două principii are loc dezvoltarea lumii.

În acest caz, spun că ideea bună a lui Dumnezeu a câștigat. Diavolul este învins. Am construit o nouă matrice divină și construim acum o nouă ordine divină. Construcția începe cu crearea noilor condiții pentru existența întregii omeniri, oferindu-i noi energii și oportunități, apoi numai se va începe reformatarea oamenilor — «actori» în conformitate cu scenariul deja existent — Cartea Vieții, de care eu aduc aminte permanent. Cine va fi înregistrat în această carte, acela și va exista pe planeta noastră și va juca rolul său clar definit în piesa nouă. Cine nu va fi înscris în ea, va aștepta rolul său, undeva pe Venus sau Mercur pentru mai multe milenii, depinde de munca pe care o făcut-o pe Pământ.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − пять =