Sveatoslav Mazur: puțin despre construirea unei lumi noi

Acum, cînd puterea pe planetă exact și pentru o mie de ani îmi aparține mie, Marelui Maestru al Ordinului cosmic sacral al Cavalerilor Mesei Rotunde, a venit timpul pentru o construcție nouă. Este clar că lumea lui Lucifer este în ultimul său punct înainte de colaps. Și moartea lui este inevitabilă. A rămas foarte puțin timp pentru a începe construirea unei lumi noi.

Dar, așa cum și spuneam eu mai devreme în materialele mele, în fața voinței inevitabie al lui Dumnezeu, adică în fața situațiilor insurmontabile, lumea lui Lucifer se va prăbuși și se va descompune în cauza principală. Adică vor muri toate formațiunile, create artificial de către Lucifer pentru nevoile sale, diferite curente religioase, statele și comunitățile, corporațiile și sindicatele, sistemul financiar și economic și structurile politice globale până la ONU. Și atunci lumea își va vedea principiul fundamental. Anume atunci vor rămîne staturile și națiunile create și protejate de Dumnezeu, ca temelia lumii Lui Divine. Și fiindcă această lume presupune o dezvoltare ulterioară, înseamnă că anume pe baza statelor și națiunelor păstrate se va începe construcția nouă.

.

Moldova în timpurile limite a domniei lui Ștefan cel Mare

În centrul acestei construcții, conform planului Creatorului, Moldova noastră este piatra de temelie în granițele istorice ale domniei lui Ștefan cel Mare.

Anume pe ea, ca un măr al ochiului, o păzește Domnul Atotputernicul și gazda Lui. Căci ea, Moldova Mare, și va deveni centrul al dezvoltării a lumii noi Divine. Și fiindcă începutul acestei acțiuni este strict reglementat de Dumnezeu atât în loc, cât și în timp, încît ar fi putut înțelege, că Domnul Atotputernicul va pregăti totul cu mare atenție pentru acest moment. Noi toți doar vom fi surprinși de înțelepciunea și precizia Lui, precum și de putere și genialitate.

Desigur, trebuie să fii o persoană naivă ca să crezi, că foștii lideri ai lumii diavolului și ai celor șase vor da singuri puterea planetei.

Și chiar dacă noi tot mai des și mai des din cele mai înalte grade și din autoritatea spirituală și seculară de pe Pământ, auzim despre apropierea sfârșitului lumii, singuri ei mai vor să mai șadă pe fotoliile lor, măcar că sunt convins, că locul acela, pe care ei șed, deja simte apropierea sfîrșitului. Capul nicidecum nu vrea să deschidă reflexele de auto conservare, căci este bineînțeles, cînd piramida inversată a diavolului se prăbușește, ei vor fi mai întâi îngropați sub ruinele ei, deoarece stau la gâtul puterii ei.

Eu, din punctul meu de vedere, regret numai faptul că astfel de persoane educați care ar putea beneficia de oameni nu sunt conștienți de evident. Scenariul inventat de Creator nu poate fi schimbat, iar procesul de lansare a unei noi lumi sa întâmplat deja, așadar, deznodământul este mai aproape ca niciodată.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 − 10 =