Sveatoslav Mazur: Noi am salvat omenirea de la moartea iminentă

După aceea, cînd sediul plutitor al scenei din spate — Submarinul argentinian de la San Juan a ajuns la fund, s-a înțeles, că al treilea război  termonuclear  mondial  nu va avea loc. Și că puterea lui Dumnezeu — Ordinul Sacru a Moștenitorilor tronului bizantin, Cavalerilor  Maselor Rotunde, liderul cărora sunt eu, Sveatoslav Mazur, am câștigat.

http://www.mk.ru/incident/2017/11/24/oni-ubili-moego-brata-propavshaya-submarina-san-khuan-mogla-vzorvatsya.html

Acest lucru a fost posibil și deaceea că de noi a fost făcută o lucrare foarte mare și scrupuloasă privind construirea unei noi matrice logistice pe Pământ și traducerea întregii omeniri într-o nouă realitate.

Lumea nu a simțit principala sa amenințare, deși anul trecut atât Papa, cât și Regina Angliei au avertizat că lumea se va confrunta în mod inevitabil cu o catastrofă globală și că era timpul să-i luăm  la revedere rudelor și celor apropiați, deoarece noul Crăciun ar fi dispărut.

 

http://www.prezidentpress.ru/news/3741-eho-nashih-publikaciy-koroleva-elizaveta-ii-naslazhdaytes-vashim-poslednim-rozhdestvom.html

Și de ce erau atît de siguri în asta? Pentru că știau că orașele  subterane pentru cei aleși sunt deja pregătiți, rămîne doar la comandă  cu toții împreună aceastei  pseudo elitei să meargă acolo și se poate rula procesul apocalipsei termonucleare.

 

https://rutube.ru/video/01c13416a20bfa1ee92f4e7a05edd83c/

http://anvictory.org/blog/2011/02/16/blednyj-kon-smerti-simvoly-gryadushhego-novogo-mirovogo-poryadka/

 

Acești fugari nu știau că apocalipsa nucleară denota moartea planetei noastre în sine, căci după planul diavolului și al servitorilor săi era să se împartă în părți, adică să înceteze să mai existe. Numai în acest caz el, predictorul global, ar putea fi eliberat de închisoarea lui veșnică. Și, astfel, aruncînd în aer  închisoarea sa proprie, eliberat de robie, ca să fugă de la furia lui Dumnezeu. Toate aceste națiuni alese, oamenii din Chabad, masonii, iluminații, finanțatorii, reginele și regii, diferiții papi și servitorii lor nu au înțeles că au devenit cu ajutorul mândriei numai servitorii umili ai teroristului cosmic. Fără a înțelege semnificația evenimentelor, ei au dorit să devină conducători ai planetei. Nefericitori, proști. Pentru diavol  nu există națiuni alese, nici papi, nici împărați. Toți sunteți pentru el numai slujitori, executori ai planului său viclean. Voi ați visat la un miliard de aur, despre inteligența artificială? Ați vrut să distrugeți 6 miliarde de oameni? Nu este oare această prostie la nivelul nebuniei și al mândriei? Voi, evreii, nu știți că pe parcursul întregii istoriei, așa-numitul Goyim, vă salvează sufletele voastre  fără valoare de la moarte. Ați fi plecat de mult la Yahweh al vostru, nu în starea sublimă a sufletului, ci în părți, cum se întâmplă în abator sau în bazele de tranzacționare. Păi, bine. De ce să vorbim despre diagnostic. Lumea este salvată de la catastrofa  nucleară. Încă o dată războinicii Domnului au pus mâna pe pârghiile puterii și nu au lăsat balaurul să explodeze planeta. În viitorul apropiat pe noi ne așteaptă  construcție nouă. În lumea subtilă, am construit deja totul. Rămîne să traducem planeta în lumea relațiilor Divine, și în centrul acestei noi construcții se află piatra de temelie sub numele Moldova Mare. Anume Moldova unită în granițele unificate ale domniei lui Ștefan cel Mare va fi centrul noii civilizații, în jurul căruia și se va renaște planeta la un nou nivel spiritual și într-o calitate nouă a informației spirituale.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 3 =