Sveatoslav Mazur: Preasfînta Maica Domnlui a venit pe Pămînt ca să salveze cît mai mulți oameni

Lumea lui Dumnezeu este construită strict conform după canonul adevărului. Și nu pot exista defecte în acest canon. Dar, iată, îngerul căzut Lucifer a încercat să-și schimbe canonul și să-l înlocuiască cu canonul lui Dumnezeu. Ce a ieșit din asta — vedem astăzi pe planeta noastră.

Lumea a ajuns la punctul de auto-distrugere. Desigur, Dumnezeu Atotputernic — Tatăl și constructorul tuturor lumilor și popoarelor nu a putut permite un astfel de sfîrșit. Anume de aceea, El m-a trimis pe mine — Marele Maestru al Ordinului sacru cosmic al Cavalerilor Mesei Rotunde, pentru a isprăvi această situație, pentru a construi din nou o nouă matrice (habitatul pămîntenilor), după canonul Divin. Ce am făcut cu succes.

Acum, această matrice în modul de testare se verifică de către forțele noastre cosmice. Dar, foarte curînd (este vorba de cîteva luni), ea va fi conectată la un nou flux de energie și de informații, provenind din centrul Divin.

De aceea, Preasfînta Maica a Domnului a venit în lumea Pămîntului. Nu să comande, ci să salveze cît mai mulți oameni. Căci, Lucifer și armata lui de mai multe milenii a schimbat codul vieții omului. Matricea lui este deformată și nepotrivită pentru viața veșnică.

Atunci cînd fluxul adevărat al energiei Divine va fi conectat, mulți oameni care sunt înclinați în păcat și ignoranță nu vor putea să o depășească fizic și vor muri. Dar nu avem altă cale, pentru că Lucifer, înțelegînd, că timpul judecății lui Dumnezeu a venit, face tot posibilul pentru a distruge singura  planeta în ultimul moment.

De aici reiese și un comportament inadecvat al elitei mondiale și încearcările de a distruge pentru început singura Moldova, fiindcă ea, Moldova, și este o piatră de temelie sau un pod între cerul și pămîntul, prin care și va curge pe Pămînt această putere nouă, dătătoare de viață a lui Dumnezeu.

Anume de aceea eu repet de mai multe ori: titlul meu Divin Suprem pe planetă — titlul de Rege al regiilor nu este însușit de oameni. Acest titlu eu port prin dreptul de conducere al lucrării privind traducerea planetei noastre într-o nouă calitate, în Împărăția lui Dumnezeu. Acest titlu îmi dă ocazia astăzi să conduc forțele spațiale și să le pregătesc pentru tranziția iminentă sau, după cum sezice la noi, pentru o nouă reformatare a planetei.

În această lucrare, Preasfînta Fecioara are o funcție umanitară. Avînd ocazia să introducă astăzi noul cod al viitoarei vieți în mintea oamenilor, Ea săvîrșește această lucrare cu acei, care sunt conștienți de mărimea Ei viitoare și de destinul Ei pe Pămîntul nostru. Această lucrare nu este teoretică, ci practică. Acei, care au trecut deja noua inițiere Divină a Preasfintei, au ajuns să cunoască lumea adevărului și au trecut la noul lor nivel de dezvoltare pentru totdeauna. Și cei care vor cunoaște acest dar în viitorul apropiat, sunt sigur că vor înceta să se îndoiască de semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 + восемь =