Sveatoslav Mazur: A venit momentul adevărului!

Calea sa în puterea diavolului, umanitatea noastră și-a încheiat așa, cum și s-a prevăzut că, după căderea diavolului, lumea va vedea o nouă realitate. Acest moment se apropie zi de zi. Principalele evenimente trebuie să se întîmple în Moldova, așa că e timpul pentru a realiza faptul continuității, care constă în faptul că puterea lui Dumnezeu Atotputernicul în Duhul oștirii sale, în Spiritul templierilor ar trebui să se manifeste în țara noastră, fiindcă Moldova Mare –un stat-orden a fost creată de Cavalerii Templieri, care s-au mutat de la Europa de West în partea centrală a acesteia. În timpurile sfârșitului timpurilor  500 de ani în urmă trebuiau să se întîmple evenimente, care și ar transfera întreaga omenire într-o stare de o altă conștiență.


http://indigolotos.info/4270/svyatoslav-mazur-ya-edinstvennaya-zakonnaya-vlast-na-zemle-chast-5.htm

Așadar, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului cosmic sacral al Cavalerilor Mesei Rotunde, iar pe Pămînt aste este Ordinul Tamplierilor, declar responsabil, că a venit timpul Ordinului nostru să ia sub controlul său principal cum singura Moldova Mare, în granițele ei de timp, al conducerii lui Ștefan cel mare, așa și tot globul pămăntesc în general.

 

Moldova Mare în limitele domniei domnitorului moldovean Ștefan cel Mare

 

Căci numai ordinul nostru cosmic posedă în mod unic și pe deplin toate cunoștințele necesare despre transformările Divine, pe care le-am arătat de mai multe ori întregii comunități mondiale și structurilor secrete ale lui Lucifer.

A sosit timpul pentru transformări majore. De aceea eu, Marele Maestru, conducătorul Ordinului, intru în drepturile mele pe Pămînt și încep lucrul practic în transferarea întreagii omeniri din lumea iluziei în lumea adevărului. Și din moment ce Lucifer și armata lui sunt învinși, nu văd pe Pămînt un dușman care să mă împiedice în acest lucru.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три + 7 =