Sveatoslav Mazur: Ce înseamnă tranziția întregii omeniri la o nouă realitate?

Încet, dar sigur, ajungem la un moment crucial în istoria omenirii — trecerea de la lumea materiei la o nouă calitate, la calitatea Spritului. Și, fiindcă acest proces se pregătește deja mai mult de douăzeci și șase de ani, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, voi explica cîteva nuanțe.

Mulți oameni de pe Pămînt noaptea în timpul odihnei văd vise de diferite niveluri. Se poate spune mai mult. Mulți oameni de știință, inclusiv aproape toți laureații Nobel, au văzut descoperirile lor viitoare în visele sale. Mai degrabă, ei și le-au primit anume în vis. Astfel, promovînd umanitatea la următoarea etapă de dezvoltare.

Dar cum este posibil, într-un vis, să obții o informație, care nu exista pe Pămînt? După cum se știe, Mendeleev și-a văzut Tabelul Periodic într-un vis. Și cum ajunge această informație la om într-un vis, dacă vom considera, că ea nu a fost introdusă în creierul uman în avans cu ajutorul programelor de instruire?

Ce sunt aceste vise în general, și de ce de multe ori într-un vis vedem o lume foarte logică și avansată, iar cînd ne trezim, nu mai putem prinde din nou această logică? De ce lumea viselor este la fel reală ca și lumea vieții noastre cotidiene, nu se conectează direct cu ea, creînd un sistem unic de acțiune?

O mulțime de «de ce», nu e așa? Și sunt sigur că mulți oameni gînditori  își puneau aceste ghicitori în fața lor, iar oamenii de știință au încercat chiar să  răspundă la ele. Dar totul este zadarnic.

În acest articol, voi încerca să răspund la o singură întrebare: de ce nu se potrivesc împreună?

Faptul este, că atunci, cînd omul adoarme, creierul lui se oprește, fiind inutil, și omul trece la o altă sursă de comunicare, la conștiință.

Și după cum se știe, conștiința este o cunoaștere comună cu Dumnezeu. Anume de aceea, conștiința permite oricărui om să se conecteze la cunoașterea Divină absolută a lumii, la computerul central, și, astfel, să obțină de la el toate informațiile necesare lumii noastre.

Anume de aceea, după cum și  vorbisem  deja de mai multe ori și în videoclipurile, și în articolele mele, tranziția omenirii din lumea materiei de la dominația creierului la lumea Spiritului — dominația conștiinței,  se va manifesta cu conectarea  completă de la minte la conștiintă, și de la materie la Spirit. Acest lucru înseamnă că tot, ce pînă în prezent a fost închis de la om cu un val de somn, va deveni o realitate pentru el, dar ceea, ce a fost realitate, va fi pentru el un vis. Acest fapt va schimba complet prioritățile. Pe Pămînt va dispărea orice mister, căci în lumea lui Dumnezeu nu există nici un mister, și omenirii va deveni clar, cine și în ce scop a păcălit-o atîtea mulți ani. Timpul de tranziție este deja lîngă noi. Așteptați semnalul meu.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 4 =