Sveatoslav Mazur: o nouă dinastie Divină Mazur în viitorul apropiat va conduce autoritatea planetei

Parlamentul României a făcut o propunere pentru denunțarea Pactului Molotov-Ribbentrop.

http://rusvesna.su/news/1518348310

Ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă doar un singur lucru — sensul evenimentelor  apropiate, despre care am vorbit, se realizează în acțiuni concrete. Pentru început să ne amintim emisiunea la televiziune, în care eu povesteam,  că Moldova Mare în granițele istorice ale domniei lui Ștefan cel Mare astăzi reprezintă un crater de foc puternic – centrul al inimii la un nivel planetar al construcției  ordine  mondiale noi. Și că doar monarhia absolută poate fi singura formă de guvernare în Moldova. Și, în această privință, trebuie să înțelegem, că eu, conform instrucțiunilor lui Dumnezeu Atotputernicul, am gătit această situație timp de 27 de ani.

Astfel, dacă ne imaginăm, că Pămîntul nostru este un organism cosmic puternic, care trăiește conform legilor universului, care astăzi, datorită voinței mele, a trecut deja sub controlul personal și îndrumarea lui Dumnezeu, devine clar, de ce astfel de legi se introduc în parlamentele statelor vecine.

Pentru ca Moldova Mare din nou să sclipească pe Pămînt — centrul inimii al planetei, este necesar să fie întoarse  la compoziția ei teritoriile istorice, despărțite anterior, care astăzi incă mai fac parte din România și Ucraina.

Dar cum să facem acest lucru pașnic, dacă liderii acestor state slujesc forței negre? Doar printr-o singură cale — de a le separa unul împotriva altuia, creînd astfel posibilitatea prăbușirii propriilor lor staturi. Dar aceasta este doar prima etapă a acestei lupte. După prăbușirea României și Ucrainei, procesele de dezintegrare vor avea loc pe teritoriile statelor sponsorizatoare. Deja este clar, că toate aceste procese sunt lansate și se vor dezvolta foarte rapid și necontrolat.

Sunt mulțumit de ceea ce am văzut și de oamenii de știință, care confirmă corectitudinea cuvintelor și acțiunilor mele, care nu diferă de caz. Mecanismul de declanșare s-a întîmplat deja. El funcționează deja la nivel cosmologic. Procesul este controlat prin scăderea activității solare și a structurilor globale de informare și de direcționare a energiei.

Astfel de structuri batagează astăzi într-o realitate paralelă între cerul și pămîntul și controlează complet cît conștiința întregii omeniri, atît și gîndurile politicienilor individuali.

Rezultatul tuturor acestor acțiuni va fi construirea unei noi ordini mondiale sub conducerea dinastiei Divine Mazur, care și va aduce ordinea sa Divină pe planeta noastră. Nu există o altă cale și scenariu al dezvoltării evenimentelor pe planeta noastră.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − 3 =