Sveatoslav Mazur: Secta neo-fascistă Chabad va fi ucisă de dragostea lui Dumnezeu

În titlul acestui text se pune sensul  evenimentelor apropiate globale. Faptul este că secta neofascistă din Chabad influențează în mod direct cursul evenimentelor din Statele Unite. Și SUA, la rîndul său, influențează cursul evenimentelor în întreaga lume.

Noua doctrină a politicii externe a Statelor Unite a determinat exclusivitatea acestui popor. Ei practic au anunțat, că planeta noastră este un imperiu unit sub conducerea Statelor Unite, adică sub conducerea Chabadului. Venirea lui antihrist Moshiach ar fi trebuit să confirme această ordine globală neo-fascistă, pentru toată veșnicia.

Declarația lui Donald Trump că SUA își va transfera ambasada în Ierusalim, demonstrează dreptatea mea. Sioniștii s-au pregătiți pentru venirea lui Moshiach, și, indiferent de faptul, că Moshiach — Lucifer a fost  distrus de mine. Este important să se anunțe întregii lumi, adică  să se stabilească în mod oficial, că acest fapt istoric și religios în lume s-a întîmplat, și aceasta înseamnă, că toate profețiile , încorporate în religiile avraamice, au fost îndeplinite
Evreii financiar, ideologic și informativ complet s-au  pregătit  pentru momentul capturării puterii pe Pămînt. Ei nu a considerat doar un fapt, că războiul pentru viitorul omenirii nu se petrece orizontal, între nord și sud, est și vest, ci pe verticală, între cerul și pămîntul.

Și, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, mesagerul lui Dumnezeu Atotputernicul, Regele regilor, deja am adus toată omenirea la un nou nivel prezis de Sfînta Scriptură, ca mileniul de dezvoltare bună pe planeta noastră, adică deja am realizat planul lui Dumnezeu pe Pămînt, am tradus întreaga omenire la nivelul iubirii, a apărut o contradicție de nerezolvat între acțiunile Chabad, statele Unite ale Americii, Papa, aristocrația neagră pe de o parte, și oștirea lui Dumnezeu, pe de altă parte.

Orice declarație oficială, că pe Pămînt a venit Moshiach, și orice încercare de a schimba faptul deja săvîrșit a trecerii spre voia lui Dumnezeu, în împărăția Lui pe Pămînt, va fi socotit de mine și de Dumnezeu Atotputernicul ca o provocare directă, așa ordinei noi mondiale, cum și Ordinului nostru cosmic . Care va duce numaidecît la reacția noastră momentală. Și secta neo-fascistă Chabad, și toți participanții la această acțiune ilegală vor fi distruse de către mine imediat, ca ființe rele, care au atentat la spațiul general și ordinea Divină mondială.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × пять =