Sveatoslav Mazur: Adresarea Marelui Maestru către comunitatea globală

Domnilor! Lucifer  și-a recunoscut înfrîngerea sa și victoria mea absolută. El a părăsit deja planeta noastră. A venit timpul pentru noua ordine mondială. Nu pierdeți timpul în zadar. Nu va exista nici o coluziune între SUA și China, cu toate acestea, ca și altceva. Nu va fi posibil să declanșăm cel de-al treilea război mondial. Nu va fi posibil să vă ștergeți tainic datoriile și crimele.

И добавить нечего..https://www.facebook.com/groups/606065439570544

Geplaatst door Никита Здравый op zaterdag 17 februari 2018

Toată lumea care trăiește pe această planetă va trece prin purgatorul judecății lui Dumnezeu. Nu există altă cale.

Pînă la ziua principală a judecății, au rămas doar cîteva clipe, deoarece pe 28 februarie calendarul fostului ordin mondial se va încheia. Dar deja din 1 martie 2018, în viața reală va intra un calendar nou și planul lui Dumnezeu, aprobat la Consiliul Ecumenic Cosmic. Acest calendar nou și Cartea Vieții nouă implică formarea unei singure omeniri pe Pămînt fără diviziuni și privilegii, ca un organism Divin.

Panoul de control al acestei omeniri se află în mîinile mele. Anume eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, după comandarea lui Dumnezeu Atotputernicul și conform Planului Lui Divin, voi conduce construcția lumii noi.

Așa să fie. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − 3 =