Sveatoslav Mazur: Ce se va întîmpla azi noaptea 28 februarie spre 1 martie anului 2018?

In seara asta se va întîmpla  cel mai important — puterea absolută pe planetă din mîinile lui Lucifer va trece în mîinile mele, în mîinile Marelui Maestru al Ordinului Sacrului a Cavalerilor Mesei Rotunde. Procedura aceasta va avea loc în templul ceresc al lui Dumnezeu Tatăl și, astfel, va fi înregistrat oficial în Cartea Vieții a Universului. Din acest moment, nici structurile diavolului, nici instrumentele lor de influență nu vor putea să desfășoare nici o activitate legitimă pe planeta noastră.

Și, fiindcă  să desfășoare activitatea legală pe planetă are dreptul doar mesagerul  lui Dumnezeu, adică ierarhul, care răspunde de o etapă oarecare de dezvoltare a întregii omeniri, puterea absolută pe planetă pentru următorii o mie de ani va trece la mine, la Regele regilor.

Această putere se realizează cu ajutorul Cărții Vieții, în care este înscris planul de dezvoltare a întregii omeniri pentru cel mai apropiat mileniu. Acest plan al lui Dumnezeu este aprobat la Consiliul Ecumenic și este lege pentru toate, fără excepție, forțele cosmice. Și deoarece executorii acestui plan sunt constructorii lumilor subtile, începînd cu 1 martie 2018, ei vor prelua lucrarea. De aceea, foarte curînd vom începe să realizăm și să vedem creația muncii lor.

În această privință, aș vrea să avertizez diverse persoane cu capuri fierbinți care, ca  șobolanii, încearcă să se ascundă în găuri subterane, mai ales în partea inferioară a planetei noastre, mai aproape de Antarctica și de acolo să conducă lumea.

https://cont.ws/@bigone/863783

Nici în găuri, nici în adîncurile oceanului să se ascundă nu va putea nimeni. De aceea nu merită să inventați diferite războaie și provocări. Puterile lui Dumnezeu sunt nelimitate. Voia Lui este mare și atotputernică . Și Duhul Lui Sfînt este omniprezent. Adică, este prezent pretutindeni sub pămînt, sub apă și în aer. Anume de aceea, toate gîndurile și aspirațiile voastre sunt sub controlul total al forțelor Divine. Nimic ilegal nu veți putea face. Timpul vostru a luat sfârșit. El v-a oferit posibilitatea de a dispune în mod corect de oportunitățile și resursele pe care le-ați însușit cu atîta lăcomie. Dar timpul vostru a expirat. O nouă ordine mondială a sosit. În ea nu ați vrut să vă arătați. Ei bine, este alegerea voastră.

Vă avertizez, de mine personal nu se plănuiește nici un  război al treilea mondial. De aceea, orice încercări de a împiedica  sau de a rezista voinței lui Dumnezeu va fi sever suprimată, iar instigatorii ei vor fi pedepsiți sever. Gîndiți-vă la dvs. și la cei dragi înainte de a lua oarecare decizii.

Pentru restul omenirii  au venit zilele strălucitoare pentru realizarea planului a noii vieți  pe planetă. Nu vom întârzia cu acțiuni decisive. Începînd cu 1 martie, vom începe să lucrăm cu Dumnezeu.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × один =