Sveatoslav Mazur: Declarația urgentă a Marelui Maestru

Dragi pămînteni! Nu vă faceți griji. Noi am făcut-o! Acum va fi o pauză. Ea va dura exact o săptămînă. În acest timp, vor fi luați toți pașii, care și vor  predetermina evenimentele viitoare.

Noi am făcut principalul — am reînființat și am construit o nouă matrice de iubire, adevăr și spiritualitate. Am lansat o nouă ordine  Divină, înregistrată în Cartea Vieții. Noi am creat (am sintezat) un cristal al conștiintei, un nou organ de interacțiune între Pămînt și Cer, care deschide întregii noastre omeniri o nouă oportunitate de a primi printr-un instrument comun împreună cu Dumnezeu orice informație cerută de om și de întreaga omenire. Și, în cele din urmă, am împiedicat cel de-al treilea război mondial, pe care pindoșii și culmea lor intenționau să-l dezlănțuiască în centrul Europei, distrugînd astfel chiar centrul construcției noii lumi Divine Moldova Mare.

Noi am făcut totul așa cum a cerut Dumnezeu Atotputernicul. Și pentru aceasta El  ne-a dat ocazia de a merge mai departe, de a începe construirea unei noi lumi Divine unificate pe planeta noastră. Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde declar:

În conformitate cu voia lui Dumnezeu și cu aprobarea Consiliului Ecumenic, eu, Sveatoslav  Mazur, Marele Maestru, Regele regilor, a am luat conducerea noii ordini Divine. Și acum, conform voinței lui Dumnezeu, petrec ideea Lui pe planeta noastră. Și, fiindcă ideea lui Dumnezeu Atotputernicul este îscrisă  în Cartea Vieții, care este lege pentru toți cei care trăiesc și lucrează pe această planetă, atunci și viața pe planeta noastră se va petrece și va fi reglementată strict în conformitate cu Cartea Vieții, care se află în mîinile mele.

Fosta realitate a lui Lucifer a intrat cu realitatea lui Dumnezeu într-un conflict ireconciliabil, de aceea consider, că punctul de rupere a matricei anterioare diabolice se află undeva în intervalul de timp între 20-29 martie anului 2018.

Sunt sigur, că în acest timp și se vor începe pe Pământul nostru procesele principale și ireversibile de reformatare la nivel mondial. Și cum nu se vor începe ele pentru toată omenirea și cum nu va fi cîrligul de declanșare a demolării viitoare, toată omenirea trebuie să fie pregătită pentru aceasta și să înțeleagă, că procesul de construire a noii ordini Divine nu poate să fie bazat pe fundamentul diabolic și pe principii diabolice, și,  prin urmare, demolarea acesata este o bunătate pentru întreaga omenire, pentru că după demolarea aceasta pe pământ și se va începe construirea bună a noii ordini mondiale comune la nivel mondial. Așa să fie.

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 2 =