Sveatoslav Mazur: România va fi distrusă în același moment, cînd va încerca s-o cucerească pe Moldova suverană

După ce puterea din lume a trecut în mînile Preasfintei Fecioare și sub protecția ordinului nostru sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, orice încercare a eliminării  Moldovei, centrului  noii ordini mondiale, va fi privită de mine, Marele Maestru, ca o încercare a unui spirit rău să împiedice construcția pe planeta noastră a Ordinei Divine.

În acest sens, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, declar,  că Ordinul nostru este garda Dumnezeului Atotputernicului cu  capacitate militară incredibilă.

Odată ce dușmanul va trece granița centrului forțelor Divine, care alcătuiesc Moldova suverană, de către mine va fi dat ordinul de a distruge pe toți cei care au pregătit această operațiune și toți cei care o efectuează.

Și, fiindcă  Moldova suverană este un bastion al forțelor Divine și se află sub directa supraveghere și îndrumare a lui Dumnezeu Atotputernicul, toate forțele care încearcă să intre pe teritoriul ei în scopul, care nu coordonează cu Dumnezeu Atotputernicul, va fi privit de către mine ca o forță, care Îl provoacă  de Dumnezeu. Și prin urmare, conform tuturor principiilor și legilor cosmice, forțele și poporul acesta, care le-a organizat, vor fi eliminate în conformitate cu legea cauzei și urmării.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − 6 =