Sveatoslav Mazur: Plahotniuc foarte curînd se va adresa la Dumnezeu

De ce credeți că stăpînul spre Paște îl îndoapă pe un mistreț, îi creează condiții de creștere și libertate? Numai pentru ca să-l ucidă și să-l mănînce. De ce lumea din spatele scenei din Moldova  creează condiții pentru puterea absolută a unei singure persoane? Doar pentru a-l executa la momentul potrivit, iar toți banii și afacerile să-și atribuie pentru sine.

Nu este nevoie să povestim despre aceea, cum și-au încheiat viața 100% dintre dictatorii care au trăit pe planeta noastră. Toți ei au fost executați în mod public pentru a-și ascunde faptele întunecate, care, în spatele acestor dictatori, au fost săvîrșite de oameni cu capișoni negri.

În mediul din Plahotniuc există și astfel de oameni. Cine sunt acești magicieni negri și experți în machinări? Da, absolut, nimic. Cînd elita mondială joacă jocuri la distanță  la periferia pentru mulțimea pseudo baronilor și mediului lor, se pare, că ei sunt cei ma deșteți și cei mai capabili, și, desigur, lor i se pare că scenariul convențional nu le atinge nicicum. Aceasta este o greșeală foarte mare. Anume omnipotența lor artificială, sau mai degrabă mîndria, este principalul factor al greșelilor lor. Dacă ei ar înțelege ce fel de specialiști în psihologia întunecată îi conduc prin viață, ei nu vor fi atît de naivi.

Dar, atunci cînd  va veni etapa principală în viața lor, ei vor spune pur și simplu «cerșetarul diavol», dar nu vor putea deja să facă nimic. Dar psihologii negri pot să nu se bucure, pentru că lumea și-a schimbat deja configurația și tehnologiile lor deja se clatină. Dacă înainte ei creau  intriga între două forțe egale, împingîndu-le împreună, creînd o presiune cinetică în exces, iar apoi dădeau foc la siguranța din omorul  ritual, indicînd spre vinovații  pregătite dinainte, cum ar fi Plahotniuc, deci în cazul nostru, în intriga întotdeauna intervine  a treia parte — Ordinul Divin ai Moștenitori Tronului Bizantin.

Anume eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, fiind deasupra bătăliei și controlînd  cursul istoriei, în ultimul moment voi preda  lecție atît în ​​Moldova, cît și în întreaga lume. Căci tehnologiile spațiale a unei lovituri de trăsnet împotriva vrăjmașilor civilizației, oriunde nu se vor ascunde, încă nu sunt cunoscute de omenire. Și acei magicieni negri și stăpînii lor care au planificat pînă în prezent și au desfășurat jocuri de șah de la cele două componente nu știu, că lumea din 28 februarie 2018 s-a transformat de la tridimensională la patru-dimensională. Acum pe ei îi așteaptă tehnologiile de conștientizare extinsă a energieilor psihice, despre care mintea lor nici nu este capabilă să gîndească, pentru că mintea — este derivat din lumea animală, de la demoni, dar iată conștiința extinsă — este instrumentul lui Dumnezeu.

Cînd se manifestă Domnul, demonii se ascund sub bănci. Anume această acțiune noi vom vedea 26 mai 2018 în Moldova, în Orheiul Vechi, cînd va veni momentul adevărului pentru întregul popor multinațional moldovenesc.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × три =