Sveatoslav Mazur: Toate rachetele, trase sîmbăta asupra Siriei, au fost distruse de Ordinul nostru Spațial

Așa cum eu și am promis în videoclipul meu, cel de-al treilea război mondial nu poate fi dezlănțuit de nici o forță pe planeta noastră.

Sambătă, la ora 4 dimineața, la mine în vis a venit o fată frumoasă, cu ochii negri, arzatori. Pielea ei, ca și marmura, era palidă, chiar  într-un fel stralucea la rece. Ea mi-a spus: «Domnule, ei au încălcat legea. Cum să procedez? «Eu, desigur, eram gata pentru desfășurarea unor astfel de evenimente, așa că, fără ezitare, i-am spus că, după ce am declarat voința mea în ultimul videoclip, oricine, cine încalcă legea noii ordini mondiale,  trebuie  să fie distrus. Fata și-a  plecat capul și a spus: “ Se va face, domnule”.

Am văzut-o pe fata aceasta de mai multe ori. Ea vine doar atunci cînd vine timpul pentru evenimente globale majore. Numele ei este Moartea.

Eu i-am dat ocazia să acționeze  în conformitate cu legea. Și fiți siguri. Oricine, cine va încălca  noua ordine mondială, vor deveni clienții ei direcți.

Și acum despre evenimentele viitoare.

Sunt sigur că și Trump,  și evreimea lumii au primit o lecție bună. Toate rachetele trase pe teritoriul Siriei au fost distruse de Ordinul nostru Spațial. Niciuna dintre ele nu a reușit să atingă obiectivul și nici un om nu a fost rănit. Și, în acest sens, eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Mesei Rotunde, declar, că următoarele încercări de a-mi testa răbdarea vor fi mai sugestive. Voi da comanda să distrugă toate lansatoarele împreună cu navele și avioanele. Niciun proiect mondial a lui Lucifer nu va mai trece pe planetă. Și i-am dat  evreilor o săptămână să se gîndească. După ve vor urma procese ireversibile.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 + пять =