Sveatoslav Mazur: Sataniștii au pierdut bătălia sfîrșitului

Astăzi poporul ales nu are  nici o alternativă. El trebuie să aleagă una dintre cele două căi, dar ambele conduc la unul și acelaș rezultat.

Lumea a trecut la un nou nivel al dezvoltării. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Cosmic a Cavalerilor Mesei Rotunde, Regele Regilor, mesagerul Domnului și salvatorul întregii omeniri, la răscrucea secolilor, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, am construit pe Pămînt o realitate nouă, o matrice nouă. Pentru simplitatea înțelegerii, am construit o casă nouă. Și fiindcă două case  pe o planetă nu pot exista în același timp, înaintea omenirii a apărut o dilemă. Ea și este  legată cu  trecerea la casa nouă. Dar,  cum se spune în Biblie, este mai ușor ca o cămilă să treacă prin ochiul unui ac decît un om bogat să intre în Împărăția lui Dumnezeu. Iată acești oameni bogați în nici un fel și nu lasă oamenii să intre în această casă nouă Divină. Conform teoriei lor, ei sunt chiar gata să distrugă această lume pentru a nu-și pierde privilegiile.

Și iată înaintea evreilor (aleși de diavol pentru o misiune specială), și s-a ridicat  întrebarea – să –și recunoască înfrîngerea, și, la fel ca toți oamenii, să se mute în această casă nouă, sau să rămînă în casa veche, și să fie îngropați sub dărîmăturile sale.

Faptul este că nu există o altă cale, pentru că Dumnezeu a aranjat lumea în așa fel, încît, vrea omul sau nu, el oricum trebuie să se dezvolte, pentru că în alt caz se  pierde sensul existenței lui  pe această planetă. Și în acest context și se desfășoară astăzi toate evenimentele  pe Pămîntul nostru. După ce eu am startat videoclipul meu “Sveatoslav Mazur : Moshiach“ și am spus întregii omeniri despre aceea că eu, Sveatoslav Mazur, și sînt Mesia, mesagerul Domnului, care a construit matricea  nouă a lumii, nu mai există nici o cale de întoarcere.

 

Sper că evreii au înțeles că nu va mai fi nici un alt Moshiach, și că a venit timpul ca ei să facă o alegere conștientă: să piară sau să îngenuncheze. Acest lucru și va determina viitorul lor. Dacă ei își vor recunoaște înfrîngerea, eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru, îi vor permite să construiască a treilea templul lui Solomon, dar nu pe puterea lor imaginară, dar pe Divină, verticală adevărată, iar apoi ei vor fi în stare să decidă propriul destin conform Iahve. Dar, dacă nu se vor îngenunchia, destinul lor va deveni similar cu cel al sinuciderilor. Acestea vor fi scoase în afara legii și vor fi împrăștiate pe globul pămîntesc. Sunt sigur că ei vor face alegerea corectă, pentru că nu mai este decît o săptămână de timp pentru aceasta.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 + 20 =