Sveatoslav Mazur: Proiectul Yahve este încheiat. Proiectul Moldova Mare este startat!

17 aprilie anului 2018 eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul Domnului Ieșua, Marele Maestru, Regele Regilor, am startat în centrul Europei un proiect nou cu denumirea Moldova Mare. Acest proiect a înlocuit proiectul precedent global cu denumirea « Yahve- religiile avramice». Așadar, lumea a ieșit la un nou nivel al dezvoltării. Crucea mea cu șase colțuri se înalță acum în Orheiul Vechi în Moldova, ca un simbol al biruinței bunătății asupra răului.

Cu ce se diferențiază proiectele « Yahve-religiile avramice» și « Moldova Mare»?

Faptul este, că ieșirea omenirii la nivelul nou al dezvoltării înseamnă conectarea planetei noastre direct la Împărăția Domnului, adică la realizarea a ideii, care a fost inclusă în rugăciunea Tatăl nostru: « Fie Împărăția Ta, facă-se voia Ta, precum în cer așa și pe Pământ». Nu este întâmplător că anume mie, lui Isus Hristos, i s-a întâmplat din nou să mă întorc pe Pământ pentru ca să realizez planul de acțiune, criptat în rugăciunea, pe care eu am dat-o pentru omenire două mii de ani în urmă.

După ce eu, Sveatoslav Mazur , Marele Maestru, am conectat toată omenirea la Împărăția Domnului, pe Pământ a început să domnească nouă mea ordinea mondială, astfel, care se află în Împărăția Domnului. Adică, realitatea Divină s-a combinat cu acea părintească. Și, fiindcă în Împărăția Domnului mintea omenească nu funcționează, însă numai conștiința există acolo, adică fiecare ființă se realizează că o parte a lui Dumnezeu, toate procesele pe Pământ s-au schimbat cardinal pe opuse. Cu alte cuvinte, dacă mintea omenească e construită pe logica, adică pe direcția lineară a timpului pe rînd, unde fiecare eveniment sunt legate unul cu altul doar în timpul real prezent, apoi în Împărăția Domnului toate evenimentele se leagă între unul între altul structural deodată în toate cele trei niveluri, de exemplu ca un banc de date. Adică, toată informația se află în totodată și în trecut, și în prezent și în viitor.

Așadar, omul, inclus în banca de date lui Dumnezeu , știe absolut totul,ce a fost înainte, de ce se întâmplă toate evenimentele astăzi și ce va fi în viitor. Calitățile si oportunitățile noi a omului , primite după conectare la lumea Dumnezeului, în viitorul apropiat vor schimba planeta cardinal, fiindcă și teoretic, și practic vor prăbuși iluzia precedentă  plină, construită de Lucifer.

Va fi imposibil ca un om să fie amăgit, căci el va știe adevărul. Omul va fi imposibil sa fie violat și expluatat, căci el se va afla sub  protejarea lui Dumnezeu.

Așadar, în viitorul apropiat pe noi ne așteaptă o reformatare completă în toate sferele a vieții, începînd de la științe amăgitoare și educație, și terminînd cu despărțirea artificială a popoarelor. Și acest proces e deja startat anume la noi, în Moldova, și este imposibil de a fi oprit.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P., https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − 3 =