Sveatosav Mazur: Proiectul «Moldova Mare»

17 aprilie anului 2018 pe Pămînt a fost lansat proietul cu denumirea «Moldova Mare». Proiectul precedent al evreimii mondiale a încetat să existe. Religiile avramice s-au epuizat după sens și conținut și au dispărut pentru totdeauna.

Videoclipurile mele și articolele noi eu îi voi publica doar sub brendul acesta «Moldova Mare», căci nu este nici un sens de a destrăbăla în trup sub dedumirea «Noul Ierusalim», sau, cum îl mai numesc, «proiectul Yahve», «religiile Avramice». Viermii îl voi mînca singuri, iar apoi și unul pe altul.

Nouă, oamenilor de bună voință, este sens de a atrage atenția nu la trup, dar la  un «prunc nou născut», care s-a născut în Moldova 17 aprilie 2018. Și, măcar că proiectul nostru are de abia cîteva zile, trebuie de spus, că el are de trăit, conform voinței lui Dumnezeu, foarte mult timp, o mie de ani apropiate. Anume de aceea construirea nouă presupune și tehnologii noi, și știițe noi.

De aceea brendul nou «Moldova Mare» va însemna științe noi pentru întreaga noastră omenire.

Și nu atrageți atenția la diferte prostii politice, confessionale, ideologice, internaționale și altele. Toată lupta aceasta deja nu are nici un sens. E destul să ne uităm la hegemonul Trump și la confuzia în împrejurimea lui, și se poate de făcut concluzie, că așa comandă foarte curănd va aduce Vavilonul Nou la sfărșitul vechi.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × два =