Sveatoslav Mazur: De ce eu nu discut activitatea persoanelor aparte și de ce nu-i dau caracteristici

Ultimul timp, la poșta mea primesc  o mulțime de scrisori cu întrebări: vă rog să dați o descriere acestui sau acelui cabbalist sau politolog, politician, filosof, etc.
De obicei eu nu răspund la astfel de scrisori, deoarece ele pentru mine nu au sens. Dar oamenii încearcă sincer să înțeleagă activitățile multor vorbitori,  și eu îi înțeleg pur și simplu uman. Desigur, eu am o înțelegere a ceea ce spun acești sau alți oameni, cine îi conduce în luptă și de ce o fac. Dar cu viața reală, gîndurile mele personale nu au nimic. Și pentru ca cititorii sau telespectatorii mei să nu se supere la tăcerea mea, am decis în acest articol să explic sensul de ce eu niciodată și pe nimeni nu discut.

Faptul este, că eu, Sveatoslav Mazur, sunt mesagerul lui Dumnezeu, Fiul Lui Isus Hristos, și am venit pe Pămînt cu o misiune specială — pentru a converti întreaga omenire, fără excepție, în noua calitate Divină, într-o nouă matrice al patrulea nivel. Noua lume este reprezentată după planul lui Dumnezeu ca un singur organism cosmic, numit umanitate.

Pentru Duhul Sfînt, nu există diviziuni. El este omniscient, omniprezent și omnipotent. Și, din moment ce omenirea astăzi, 5 mai 2018 a fost deja transferată în lumea Duhului, adică s-a spiritualizat, adică, a devinit una, mie, Marelui Maestru, ar fi o prostie și lipsit de sens să încerc să caracterizez indivizii prin selectarea acestora din populația unică de mai multe miliarde de planeta noastră .

Acest proces poate fi imaginat ca procesul de tranziție a unei ființe individuale într-o nouă calitate. În acest caz, este Preasfînta Fecioara. Ea, Atotputernica,  însăși a venit  pentru a personaliza Maica Lumii, și în conformitate cu planul lui Dumnezeu de a transfera toată omenirea într-o nouă calitate în conformitate cu legea similitudinii, potrivit legii rezonanței.

Adică, la început, toate celulele  lumii ei interioare, la fel ca a întregii omeniri, au dobîndit o nouă calitate, și apoi, și toți oamenii,  conectați la ea cu ajutorul energiei iubirii, astăzi, ca după comandă , au dobîndit calitățile Ei. S-a întîmplat aceea, ce se întîmpla în timpurile lui Isus Hristos, cînd la a cincizecea zi după răstignirea Lui, ucenicii Lui sub puterea Duhului Sfînt au dobîndit competențe și abilități noi și au devinit  profeți.

Cu alte cuvinte, imaginați-vă situația în care Mie, Marelui Maestru, Regelui Regilor, ar trebui să traduc întregul corp al lumii într-o nouă calitate. Eu iau și, conform cerințelor cuiva, caracterizez celulele individuale din acest organism, care în viitorul apropiat vor deveni egale între egali.

Oare aste nu-i stupid? Așa că nu răspund la întrebările lipsite de sens și tot felul de insulte, pentru că, înțeleg foarte bine că oamenii, care le pronunță în conformitate cu voința proprie sau după voința altcuiva, pur și simplu nu știu ce fac.

Sveatoslav Mazur V.M.S.O.N.V.P. , https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − 17 =