Sveatoslav Mazur: Explic sensul evenimentelor întîmplate pe planeta noastră

După lansarea videoclipului meu «S-a săvîrșit!!!»,  în partea mea s-au îndreptat amenințări.

Acesta este un semn bun că acțiunea a avut loc la timp și foarte calitativ. La urma urmei, înainte de asta, adversarii mei au încercat să-mi pună o etichetă (la fel ca în jocurile lor politice). Unii mă numesc un satanist, spunînd că sunt un sectant, alții vor să mă pedepsească pentru ceea că l-am jignit pe Lucifer, iar ceilalți spun că eu sunt unul dintre mulții  mincinoși și chiar enumeră careva familii.

Ce pot spune în privința aceasta. Domnilor! E tîrziu deja. Eu ve-am avertizat că lucrez la nivel cosmic și nu mă implic în politică sau propagandă. Nu mă interesează nici iubirea masei, nici primirea banilor sau puterea într-o singură țară.

Eu lucrez cu întreaga planetă în întregime. Adică, după 26 mai 2018, cînd eu am conectat deja sistemul la acțiunea Divină, munca mea a fost practic finalizată.

Acum a venit o nouă perioadă în viața planetei. Anume de aceea eu înțeleg ce se va întîmpla în continuare. Îi cunosc viitorul, pentru că procesul spiritualizării e pornit.

Mulți așteptau de la această acțiune ușurare și bucurie. Au sperat la un miracol: au adormit în lumea lui Lucifer, dar s-au trezit în lumea lui Dumnezeu. În jur cresc portocale și banane.  Nu este necesar să lucrăm, se poate bucura de relaxare.

Aparent, oamenii au pierdut complet simțul realității, fiind în iluzia unei lumi de minciuni.

Faptul că, după lansarea canalului energic-informațional care leagă Pămîntul și Cerul, pe pămînt s-a început procesul de spiritualizare, ceea ce înseamnă că a început să se dezintegreze sistemul lui Lucifer. Înăuntru  fiecare om a simțit anxietate de necunoscut, pentru că toată omenirea în întregime și fiecare om în mod individual se acordează la rezonanța a unei noi ordini mondiale, a noii matrice la nivel mondial, pe care am creat-o și am reîncărcat-o într-o calitate nouă.

 

Fiecare, cine nu corespunde acestei calități și acestei ordini noi va merge în zdrențe. Sarcina noastră este să aducem vibrația planetei la nivelul de 33 Hz. De la această vibrație e imposibil de a se ascunde undeva. De aceea am apelat atît la evrei, cît și la alte popoare cu rugămintea să nu piardă timpul, ci să se apuce de lucru, pentru că era posibil să treacă prin evoluție, și nu prin revoluție. Dar timpul a trecut deja și lumea a intrat în procesul de auto-dezintegrare, despre care am avertizat repetate ori. Ieșire din această dezintegrare  este doar pentru cei care înțeleg semnificația noii ordini mondiale, dar nu pentru cei care au o mulțime de bani sau au săpat propriul său buncăr, undeva la periferia civilizației.

Operațiunea pentru curățarea planetei am numit-o «constrîngerea la ascultare», pentru că nu cer pe nimeni să vină la mine cu pocăință sau cu cereri. Cînd vor înțelege, că nu există altă cale cum numai prin mine, vechea conducere a planetei va veni în mod inevitabil la mine cu oferte. Doar prețul vieții lor va fi altul. Dar, după cum se știe, totul în această lume trebuie să fie plătit, mai ales pentru prostie și mîndrie, pentru că legea este implacabilă: culegi ceea ce semeni.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять + 12 =