Sveatoslav Mazur: Viitorul planetei este predeterminat

După ce Preasfînta  Fecioara, 6 iunie 2018, a făcut ultimul act în cascada construirii unei noi ordini mondiale, lumea a trecut pe deplin, fără echivoc, sub controlul și conducerea mea personală.

Dar ce anume a făcut Preasfînta Fecioara? Ea, folosind numele și destinul Ei, a conectat trecerea canalului de informații energetice la cel de-al patrulea centru al planetei noastre, care se află în Orheiul Vechi.

Și de aceea instrumentul de interacțiune dintre Cerul și Pămîntul, pregătit de mine la 26 mai 2018, a început să lucreze în întregimea noului nivel Divin. În cîteva luni, vibrația planetei noastre va atinge nivelul planificat de mine la 33 Hz. Astfel, lumea diavolului va fi distrusă, și pe Pămînt va prevala o nouă calitate Divină  — dragoste absolută.

Dar, pînă cînd acest proces va atinge nivelul necesar de informație energetică a vibrațiilor,  pe Pămînt se va începe haosul și neînțelegerea sistemului diabolic care piere. Vom vedea cum scorpionii se mușcă unul pe celălalt, cum șobolanii fug de pe navă scufundată și nu știu unde să se ascundă. Pentru că vibrația la 33 Hz o să acopere complet și absolut întregul corp al planetei, dar nu părțile sale individuale. Și anume de aceea fiecare om, nimerind în rezonanță cu planeta, cu creierul va participa la acest eveniment la nivel mondial, și, în cele din urmă, va face alegerea unde va merge mai departe: în purgatoriu, sau în lumea mea Divină, care, în conformitate cu Cartea Vieții, eu o voi construi pe planeta noastră . Altă cale  nu există.

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × 2 =