Sveatoslav Mazur: Dovezile incontestabile ale Marei mele Preoții pe Pămînt

În anul 2000, 30 decembrie, eu am publicat lucrarea mea principală «Vestea lui Dumnezeu Isus Hristos», pe site-ul Indigo Lotus, pe care o puteți citi și astăzi.

http://indigolotos.info/2493/vest-boga-iisusa-hrista.htm#more-2493

În această lucrare eu am povestit că exact peste șapte ani după acest anunț, eu voi fi recunoscut în lume.

Lucraera mea am tradus-o în limba engleză, germană și moldovenească și am trimis-o în toată lumea. Și bineînțeles, a urmat reacția din Statele Unite. Da, au fost de acord că în lucrare este vorba despre a doua venire a lui Isus Hristos, dar nu a existat nici o confirmare, căci și SUA, pentru multe alte state aflate sub  controlul iezuiților și evreilor așteptau pe Moshiach al lor.

Ca «zăpadă pe cap» exact peste șapte ani ei au fost atacați de o informație nouă. Cel mai respectat rabin din Israel, Yitzhak Kadouri, înainte de moartea sa în nota de adio, a pronunțat acest nume. El a fost eu, Iisus Hristos, al celei de-a doua veniri.

În același an eu am publicat la Kiev cartea mea importantă «Apocalipsa în limba rusă», în care am prezis evenimentele viitoare și rolul suveran al Moldovei în aceste evenimente.

http://indigolotos.info/knigi/apokalipsis-po-russki-s-mazur

Tot despre ce am vorbit încă în anul 2000 s-a îndeplinit la maximum. Și în același fel va continua să se întîmple, căci numai eu singurul, Iisus Hristos, mesagerul lui Dumnezeu, Împăratul împăraților — pentru întreaga comunitate mondială sau Moshiach pentru evrei, știu cum să construiesc o nouă lume Divină și unde va fi cel de-al treilea templu al lui Solomon, în care eu voi intra ca cîștigătorul. Între timp, așa cum se spune, este un lucru mic. Am distrus lumea diavolului și am creat condițiile pentru construirea unei noi ordini mondiale fără limite și diviziuni.

Pe Pămînt a venit Domnul, ce înseamnă că Pămîntul a devenit un loc pentru acțiunea Divină. În lucrarea mea, «Vestea lui Dumnezeu  Isus Hristos», sub forma unui epigraf, am scris: «fie împărăția ta așa pe Pămînt, precum și în ceruri». Și eu am creat condițiile și am unit cerul și pămîntul într-o singură legătură.

Această conexiune nu poate fi întreruptă de nimeni, deoarece e creată de Dumnezeu conform principiilor Divine și, prin urmare, va exista atît timp cît va fi necesar pentru Dumnezeu, pentru ca locuitorii planetei Pămînt să aibă posibilitatea de a deveni reprezentanții Divini ai comunității spațiale unificate a popoarelor libere.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × один =