Sveatoslav Mazur: Eu am șters de pe planeta noastră toată ierarhia diabolică

Deci, pe Pămînt a avut loc evenimentul principal. Ieri, 12 iunie 2018, la ora 12-00 ziua, eu, Sveatoslav  Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos, în conformitate cu planul lui Dumnezeu am  retras din sînul planetei noastre lumea diabolică, și, prin urmare, am lipsit ierarhia diabolică de principiile sale fundamentale.

Acum, toți geopoliticii, geostrategii, diferiți lideri a cultelor religioase și ordinelor satanice, precum și sataniștii obișnuiți, care se alimentau un timp îndelungat cu energie și cu informația lumii interlope, lumei diabolice, au pierdut oportunitatea aceasta pentru totdeauna și s-au transformat în animale obișnuite, care nu au nici gînduri nici idei.

Astfel s-a încheiat epoca conducerii a lui Lucifer și a venit timpul pentru conducerea lui Isus Hristos și a dinastiei Lui a Regelui regilor cu familia Mazur.

Eu am împlinit voia lui Dumnezeu și am realizat un plan, care a fost cunoscut întregii lumi acum cinci sute de ani în urmă.

Acest plan a fost imaginat de pictorii  moldovenești pe fațadele multor mănăstiri sub forma unei imagini a judecății lui Dumnezeu – Apocalipsei, unde Isus Hristos, cu ajutorul voinței sale Divine umple lumea  diavolului cu  energie de foc, care și i- a obligat pe toți reprezentanții aceștia  lumi să părăsească planeta noastră.

Fresca de pe fațada mănăstirii Voronetsky (energia focului care vine dela  Isus Hristos)

 

Dar, fiind că de părăsit planeta nosatră a fost posibil numai prin canalul, care provine de la Orheiul Vechi, pe care l-am construit în prealabil, toți acești reprezentanți ai lumii diavolului au apărut cine și unde, care pe Venus, care pe Mercur. Prin Porțile  Solare în Împărăția lui Dumnezeu să intre ei nu pot, pentru că este mai ușor unei cămili să treacă printr-o ureche a unui ac, decît un om bogat să intre în Împărăția lui Dumnezeu. Să se întoarcă pe Pămînt lor nu-i dă voie spițelnicul, pe care l-am lansat la 26 mai 2018 în Orheiul Vechi.

Astfel, ieri, 12 iunie 2018, pe Pămînt a venit o nouă ordine mondială. Mulți oameni au simțit greutate în cap și o stare de rău. Aceasta s-a deconectat mintea umană și s-a pornit conștiința umană extinsă.

Această acțiune a fost urmată de evenimente majore. Oamenii au încetat să vadă visuri, pentru că au fost asociați cu fermentația minții și au trecut la interacționarea cu lumea lui Dumnezeu.

Astfel, s-a întîmplat aceea, despre ce eu am avertizat de mai multe ori. Ultimii au devenit primii  și după  capacități și după  abilități. Dar «puterile acestei lumi», care preferau revoluția evoluției, au pierdut orice oportunitate de transformare. În viitorul apropiat, vom vedea cum lumea lor se va transforma într-un haos de neînțelegere și luptă copilărească. Căci Inteligența lor a fost construită pe interacțiunea cu diavolii. Ei doar scriau textele care le-au fost date de spiritele rele. Ei înșiși nu sunt potriviți pentru nimic. De aceea, după ce lumea diavolului a fost îndepărtată de mine de pe planeta noastră, capacitățile lor intelectuale au fost complet anulate.

Eu din partea mea nu o data am povestit,  că viitorul planetei depinde doar de mine, căci în mîinile mele se află  Cartea Vieții, scrisă de Dumnezeu și numai în conformitate cu această Carte pe Pămînt vor avea loc  evenimentele și se va construi o nouă realitate. Nu există altă cale pentru pămînteni.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − 13 =