Sveatoslav Mazur: Noul Ierusalim evreii vor construi pe Mercur

Deci, 20 iulie 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, am creat condițiile și am transferat omenirea la un nou nivel de dezvoltare.

Acum, proiectul abrahamic este închis, iar noul centru pentru dezvoltarea întregii omeniri este activat în Moldova, în Orheiul Vechi și se numește Moldova Mare.

Ce se va întîmpla cu acei evrei militante care populează planeta noastră și care, în conformitate cu Cabala si Vechiul Testament, nu lasă ideea de a construi a treila templul lui Solomon, și crearea noului Ierusalim? Astăzi e noua Khazaria pe teritoriul Ucrainei și a părții a Moldovei istorice sau cum o numesc evreii, Israel 2.0.

Украине хватит 5 миллионов жителей, остальных УТИЛИЗИРОВАТЬ! (ВИДЕО)

 

În conformitate cu voia lui Dumnezeu, care domină acum fiecare locuitor al planetei, toți evreii militante vor obține posibilitatea de a construi și noul Ierusalim și cel de-al treilea  Templul lui Solomon, dar nu pe Pămînt, care nu dețin deja, ci pe Mercur. Și din moment ce Mercur este în esență o tigaie încălzită, acești locuitori ai planetei, care se consideră a fi destinani ai destinilor, vor primi și un Pămînt nou,  și un cer nou care le aparține prin dreptate.

Și din moment ce nu vor avea sclavi pe Mercur, ei vor trebui să -și construiască și propriul său templu nou, și viața lor nouă fără mare și fără aer. Cu ce și îi felicit.

Din partea mea, voi adăuga. Legea cauzei și efectului funcționează astăzi pe planeta noastră în timp real. Ați vrut să exorțiți locuitorii planetei în lumea ceea, dorindu-i să moară, aveți această ocazie la dispoziția dumneavoastră.

Astăzi, 22 iunie 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am semnat un ordin de a începe stîngerea evreilor militanți prin canalul de comunicare lumii lui Dumnezeu și lumii Pămîntului la Mercur în purgatoriu. Nimeni nu se poate opune acestei ordini. Într-un timp foarte scurt, toți evreii militanți vor deșera planeta noastră cu un bang și o groază.

 

În Cartea Vieții, care este în Împărăția lui Dumnezeu și care îmi aparține numai mie, astăzi la 22 iunie 2018, eu am făcut următoarea notă:

 

— Conform voinței lui Dumnezeu de a salva omenirea de la evreii militari. Dau comanda a stoarce urgent toți participanții a conspirației tainice  împotriva umanității comune dincolo de planeta noastră și de a le permite să construiască împreună cu toții noul său Ierusalim și al treilea Templu lui Solomon, la Mercur. Eu am spus, Marele Maestru, Regele Regilor și Domnul domnilor, Sveatoslav Mazur.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × четыре =