Paradoxul lumii moderne: Rusia între viață veșnică și moarte /Sveatoslav Mazur/

Astăzi, 5 iulie 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, demiurg, Isus Hristos al celei de-a doua veniri declar, că după voia lui Dumnezeu după trădarea credinței lui Hristos, care va avea loc în orașul Bari pe 7 iulie 2018, cînd se va aprinde lampada lui Lucifer, proiectul abraamic VA ÎNCETA SĂ MAI EXISTE.

Pentru că această acțiune magică — un fel de jurămînt de loialitate față de lucifer și regimul lui pe Pămînt, și-a pierdut relevanța datorită faptului, că însuși lucifer a părăsit deja planeta noastră.

И добавить нечего..https://www.facebook.com/groups/606065439570544

Geplaatst door Никита Здравый op Zaterdag 17 februari 2018

De aceea eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, Isus Hristos a celei de a doilea veniri, deja 8 iulie anului 2018 anunț public la Consiliul Ecumenic în templul ceresc al lui Dumnezeu Tatăl, că a venit timpul meu a Regelui Regilor să conduc  această planetă. Și, din moment ce un rol foarte important în construirea unei noi ordini mondiale trebuie să joace Sfînta Rusia, combinată într-o singură esență, eu, Sveatoslav Mazur, am explicat întregului poporului rus în ce constă problema bolii  și suferinței  lui. Dar eu înțeleg, că poporului rus nu i se va primi să se organizeze în viitorul apropiat în jurul noii ordini mondiale, pentru că el este interesat nu de problemă, ci de mîndrie, care, în timpul domniei lui lucifer a crescut la dimensiuni fără precedent.

De aceea eu declar, că nu voi încerca să-mi impun voința asupra întregului popor rus, dar voi aștepta, cînd, conform voinței lui Dumnezeu, Rusia va trece prin încercările  pierderii tuturor fundațiilor sale spirituale, și, curățînduse de mîndrie, din nou va intra în perioada de dezvoltarea sa bună.

Sunt sigur că această perioadă de dezintegrare și a căutarii adevărului nu va dura mult timp, căci eu, Marele Maestru al Ordinului Spațial Sacru al Cavalerilor masei Rotunde, am explicat deja în ultimele mele două filme care este problema întregului popor rus și am explicat metoda rezolvării sale practice.

Acum personal de mine nu depinde nimic. Legea liberului arbitru presupune ca poporul rus însuși va lua decizia finală de a merge cu Dumnezeu Tatăl Atotputernicul spre fericire și la viața veșnică sau să piardă în mod nemaipomenit în focul războiului fratricid în statul lor.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + 11 =