Sveatoslav Mazur: Regele Regilor poate fi recunoscut prin semnul lui Dumnezeu

Cine este regele — unsul lui Dumnezeu? Se pare că ritualul principal de inițiere a obștei către mesia Isus Hristos — este sacramentul Euharistiei, atunci cînd omul ia comuniune, și preotul, cum se presupune,  reprezentant al lui Dumnezeu pe Pămînt, prin punerea uleiului, pune pe frunte semnul secret. Iată așa un semn Domnului Dumnezeu Atotputernic, Tatăl tuturor timpurilor și popoarelor pune fiului său, cînd îl trimite  într-o misiune. Astfel, Isus Hristos a celei de a doilea veniri nu poate fi nerecunoscut, pentru că pe fruntea lui este un semn al lui Dumnezeu, care poate fi văzut printr-o viziune spirituală.

Cînd Isus Hristos a venit pentru prima dată pe Pămînt, îl așteptau Simeon Bogopriimets de Dumnezeu și profetesa Anna. Privind copilul în a 40-a zi de naștere, Simeon Bogopriimets a spus: «Acum pot muri pașnic. Împăratul împăraților a venit pe Pămînt «. Pur și simplu a văzut semnul lui Dumnezeu pe fruntea copilului — o cruce. Astfel, misterul Euharistiei doar repetă această faimoasă acțiune istorică.

Mi-a plăcut videoclipul postat pe Internet despre diferiți rascali și impostori. Desigur, Domnul Atotputernic se va strădui  singur să facă astfel, că fiul său la momentul istoric să fie recunoscut de toată omenirea. Și eu sunt sigur că anume la Diveevo la 1 august 2018 aceasta se va întîmpla.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a doilea veniri, tot așa am pe frunte semnul acesta, care nici de desenat, nici de șters nu poate fi posibil. Prima dată cînd am aflat despre el în Orel, atunci cînd am trecut ceremonie de purificare, așa cum am scris în cartea mea „Apocalipsa în rusă.“ Un extras  carte, publicat în 2007 în Kiev:

 

„A treia zi a fost dedicată tehnicii  purificării de foc a omului, armonizării corpurilor lui subtile, purificării canalelor, și Ludmila Mihailovna căuta cu ochii un om, cu ajutorul căruia ar putea face aceste acțiuni. Eu tare am vrut să mă aleagă.

«Mai întîi de toate, — gîndisem eu, voi fi învățat mai clar lecția și, în al doilea rînd, interesul meu personal va fi curățat și întărit de o persoană atît de spirituală». În mintea mea i-am spus Ludmilei Mihailovna că ar trebui să mă aleagă, dar ea s-a apropiat de o domnișoară, s-a uitat la ea și a pus o mîna pe umărul ei. M-am gîndit că n-am avut noroc, că voi fi ales altă dată, dar ea s-a întors brusc, s-a uitat la mine, deși am stat de la ei prin mai multe mese, și mi-a spus: «Ieși «.

Această lucrare trebuia să ia, după cuvintele  Ludmilei Mihailovna, maxim 20 de minute, dar a durat mai mult de o oră. Totul a fost cam ciudat. M-am aflat într-un curent puternic de foc. Era foarte cald. Prin corpul de sus în jos, treceau după rînd  valuri de energie. Am fost aruncat în căldură, apoi în rece. Această stare, la fel ca la o temperatură ridicată în timpul unei răceli severe. Ludmila Mihailovna privea undeva asupra capului meu, dădea cu mîna peste contururile invizibile ale aurei mele. După un timp, am simțit o ușurare, o încărcătură grea a căzut de pe umeri, vibrațiile s-au încheiat și mi s-a părut că văd lumea din jurul meu într-un mod nou. Totul s-a schimbat, chiar s-a luminat,  așa cum mi se părea, cu culori noi. Era un sentiment că timpul se oprise. Am fost ca și cum în lipsa de greutate, chiar și coloana vertebrală de la lungul timp nu era obosită, ci, dimpotrivă, am simțit fiecare vertebră, ca și el, ca un mecanism bine unsat, ușor întors în orice direcție.

Am terminat să citesc rugăciunea „Tatăl nostru“, pe care repetasem mental să nu mă gîndeasc la nimic altceva în timpul  lucrului, doar la  Dumnezeu. Ludmila Mihailovna a zîmbit și, arătînd asupra capului meu, a spus: «Lucrarea este terminată. Vedeți ce frumoasă aură de culoare violetă se arată la el. » Eram puțin jenat, dar foarte recunoscător profesorului. O femeie ce ședea în primul rînd din față, cunoscuta  clarvăzător  în oraș, brusc a spus Ludmilei Mihailovna: „Uitați-vă, el pe frunte are desenată o cruce.“ Nu înțelegeam ce ar însemna asta. Dar Ludmila Mihailovna, cu atenție și, s-a uitat la mine, s-a gîndit pentru un timp și apoi ușor a spus matern: „În viața ta te așteaptă evenimente foarte interesante“. Această zi pentru concepția mea inițială despre lume a fost foarte importantă. Nu este un accident că ea mi s-a părut o eternitate. Am început să-mi recitesc viața. Dar pe această aventuri mele în această zi nu s-au terminat «…

Апокалипсис по-русски /С. Мазур/

Acest semn al lui Dumnezeu și îmi dă dreptul să spun că numai eu singur, Regele Regilor, unsul lui Dumnezeu sunt adevăratul moștenitor al tronului Bizantin, și numai eu singur sunt capabil după voia lui Dumnezeu, să conduc atît o nouă biserică unificată a lui Isus Hristos, așa și toată lumea manifestările unică, care, conform planului Tatălui Atotputernic, a trecut la un nou nivel de dezvoltare. Pe 1august 2018  voi participa cu siguranta parte la procesiune în Diveevo dedicată Sfîntului Serafim de Sarov. Și, dacă este voia lui Dumnezeu, mă scoate blestemul diavolului, suprapus de Sophia Paleolog de la poporul rus de lungă suferință.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × два =