Sveatoslav Mazur: Cum Chabad a lipsit întregul popor evreiesc de viitor

După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Masei rotunde, Împăratul împăraților, Isus Hristos celei de a doilea veniri, după voia lui Dumnezeu, am transferat întregul popor rus la un nou nivel de dezvoltare într-o nouă matrice, calea evreimii a fost o dată pentru totdeauna încheiată.

Sveatoslav Mazur: RUSIA ESTE SALVATĂ!!!

Căci în lumea manifestată a lui Dumnezeu nu poate să existe simultan două realități: Divină și diabolică. Și, după cum secta Chabad — aceasta este ultima și finalizata manifestare a voinței lui Lucifer, sau mai degrabă ultima manifestare fascist-nazistică matricei a lui, care nu poate altceva  manifesta , atunci soarta evreilor s-a făcut de neinvidiat, ci mai degrabă dezastruoasă.

Am vorbit deja despre faptul că, atunci cînd habazii și-au dat seama de faptul că nici diavolul, nici fiul său Moshiach pe Pămînt nu vor veni din cauza faptului că eu, Sveatoslav Mazur, deja I-au împlinit voia lui Dumnezeu și am creat o matrice a unei noi lumi Divine, ei, ca să să-și mențină puterea asupra evreilor și nu să nu-și piardă fața falsă, au declarat, că întregul poporul evreu, conform  noilor condiții de viață de pe Pămînt este Moshiach, adică, intelectul colectiv a lui Yachve a lor. Și restul lumii este o lume  a goilor, lumea animalelor vorbitori, care nu au dreptul să existe.

Astfel, Chabad, sau mai degrabă Donald Trump, care acum reprezintă acest Chabad, s-a  opus întregii comunități mondiale. Prin urmare, este necesar să fie recunoscut faptul, că întîlnirea lui Putin și Trump la Helsinki va însemna o conversație a lui Moshiach colectiv  (reprezentat de Donald Trump) cu umanitatea goică colectivă (în persoana lui Vladimir Putin). Adică, conversația superomului cu animalul.

Și dacă Putin nu înțelege acest lucru, acesta este un minus mare pentru el. Pentru că  în prezent viața pe planetă s-a întosr în așa fel, încît Vladimir Putin, s-a dovedit de a fi președintele a poporului ales de  Dumnezeu, care, în conformitate cu voința mea și ordinea Creatorului a fost deja transferată la un nou nivel de dezvoltare, la nivelul lui Dumnezeu-om. Dar Chabad cu evreimea sa a rămas în matricea morților, care nu mai are ocazia să se dezvolte și va fi lichidată în viitorul apropiat.

Deci, dacă Putin va fi de acord să coopereze cu zombi sub numele Trump, atunci el însuși se va transforma într-un zombie, și va dispărea de pe această planetă în conformitate cu voia lui Dumnezeu, ca un model învechit a lumii diabolice agresive.

Din partea mea, vreau să asigur întregului popor rus că nu are de ce să se teamă și să nu-și facă griji. La urma urmei, voia lui Dumnezeu și a Regelui Regilor s-a manifestat deja pe teritoriul Rusiei și înseamnă că Rusia și întreaga comunitate mondială are o garanție de netăgăduit a unui viitor bun  luminous  pentru următorii o mie de ani.

Ce se referă la întreaga lume a evreilor? Ea singură și-a ales calea mîndriei și a superomului. Acesta este motivul pentru care sfîrșitul ei va fi exact același care a avut oricare  fascism, care și-a ridicat mîna la ordinea lumii Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − 17 =