Sveatoslav Mazur: RUSIA ESTE SALVATĂ!!!

          1 august 2018 în Diveevo, poporul rus va conștieța superioritatea lor față de lumea occidentală. Căci eu, Sveatoslav Mazur, deja 10 iulie 2018, la ora 12:00 după timpul moldovenesc, am transferat întregul popor rus la un nou nivel de dezvoltare. Eu, Marele Maestru, după voia lui Dumnezeu, am scos din el sigiliul diavolului și am deschis calea către un viitor strălucitor.

Acum, întîlnirea la Helsinki între Donald Trump și Vladimir Putin, care va avea loc 16 iulie 2018, nu contează, pentru că ea se va petrece la nivelul lumii iluzorii precedent. De aceea, 10 iulie 2018 poate fi în mod sigur considerat ziua eliberării poporului rus de puterea forțelor răului.

Va simți fiecare locuitor al Rusiei schimbări? Nu este nevoie să vorbim despre asta, pentru că dezvoltarea rapidă a noului stat rus va simți întreaga comunitate mondială, fiindcă potențialul creativ, științific, tehnologic, spiritual și moral a poporului rus este eliberat și a început întruparea sa într-o nouă realitate.
Creșterea rapidă a statului rus spontan, dar în mod constant depășind înțelegerea jucătorilor globali, va rupe vechea idee a lumii existente. Iar conștiința extinsă a rușilor le va permite să surprindă în cel mai scurt timp toate direcțiile avansate de construire a unei noi realități și să devină fondatorii ființei, adică lumii noi manifeste. Și toate acestea se vor petrece sub stricta stăpînire a Creatorului lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic și a Sfintei Fecioarei. Centrul Spiritului a  poporului rus din partea de vest a Rusiei s-a mutat în partea central la Ural care leagă Europa și Asia, în templul Sfintei Fecioare, care se află în satul Kosoi Brod. Astfel, statul rus a dobîndit un model armonios de dezvoltare și a evoluat dintr-un monstru unilateral într-un sistem înfloritor de viață.

Știu că nu toți oamenii, chiar și cu bunăvoință, înțeleg semnificația a ceea ce sa întîmplat. Dar, fiindcă aest moment al conectării a fost anterior planificat de Dumnezeu,  așa cum am spus și în cartea mea „Apocalipsa în rusă“ șir în ultimul meu film,  înseamnă că sensul acestui lucru va fi înțeles de mai mulți, dar mai tîrziu, pentru că marele este văzut dintr-o parte.

 

http://indigolotos.info/knigi/apokalipsis-po-russki-s-mazur

1 august 2018, în Diveevo, în timpul procesiunii sfințilii din Rusia deja încarnate pe teritoriul sfintei Rusii, vor determina oamenilor cursul evenimentelor viitoare. Eu din partea mea voi  lua parte la această mare acțiune, și voi da posibilitatea tuturor celor prezenți la celebrarea a sufletului de a simți schimbările cît individual, atîtt și la exterior, în lumea manifestată Divină.

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × пять =