Sveatoslav Mazur: Cum autoritățile moldovenești și sponsorii lor din Europa de Vest taie banii alocați pentru reforma justiției

  Eu, Sveatoslav Mazur, mesager al Domnului, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos  celei de a doilea veniri, m-am  născut la Chișinău  19 martie 1952. Toate rudele mele atît după linia femeiască,  atît după linia masculină au fost din familii nobile a  Moldovei cu familia  Mazîlu, a  Poloniei cu familia Mazur, a Rusiei cu familia Mironov. Toți strămoșii sunt la fel ca mine, locuitorii autohtoni ai Chișinăului de mai multe generații.

De aceea  eu voi povesti, cum tai  banii  reprezentanții lumii occidentale, printre care se numără strămoșii mei polonezi și cum împreună cu ei tai banii oficialii moldovenești, fiindcă în  Moldova  s-au  născut  strămoșii mei. Și tot aceasta eu voi povesti prin exemplul propriu, nu din auzite, și nu despre ceea ce  minciunesc autoritățile noastre locale și stăpnii lor marionete ale lumii occidentale.

La mine ca la caduceu, s-au format împreună trei linii de viață, trei destine: cea estică, vestică și centrală, adică linia moldovenească, poloneză și rusă. De aceea, am dreptul moral și spiritual de a vorbi în același timp, pentru aceste părți, diferite în sens, dar unificate în construirea lumii Divine.

Deci, «Acțiunea-2012″ în anul 2012, a încercat să profite de suverana Moldova,  unind sub aripa sa organizațiile  neo-fasciste și unioniste, în mod deschis funcționînd  pentru acțiuni anti-constituționale, îndreptate la distrugerea unui stat suveran numit Republica Moldova, membru al ONU și toate, fără excepție, organizațiile internaționale care vizează libertatea și democrația.

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, în conformitate cu Constituția Republicii Moldova, care eu sunt  obligat s-o onorez și s-o respect, am venit la apărarea ordinii existente. Campania aceasta a mea este  marcată de videoclipuri, care arată în mod clar, că eu, stînd sub steagul istoric al Moldovei suverane, făcînd parte dintr-un grup de oameni curajoși , am interceptat convoiul de neo-fasciști proviniți din Romînia, care au mers cu steaguri romînești în centrul orașului Chișinău, în care  se află toate, fără excepție, simbolurile statului moldovenesc : președinția, casa guvernului și parlamentul lui.

Pentru o asemenea faptă într-un stat normal mi-ar fi trebuit să mi se acorde medalie pentru protejarea Patriei de intervenția străină. Dar nu aici a fost. Autoritatea marionetă, existentă în Moldova  ulterior, peste doi ani după aceste evenimente, a deschis un dosar penal împotriva mea pentru obstrucționarea evenimentelor pre-planificate anti-populare.

Planificate de cine? Toată lumea știe. Și de ce au decis să inițieze urmărirea penală peste doi ani, este de asemenea de înțeles. Pentru că peste doi ani, expiră termenul de limită pentru prescrierea de astfel de infracțiuni, și din moment ce urmărirea penală a mea — este doar o metodă de intimidare și o încercare de a pompa bani. M-au început să mă tragă la diverse instanțe, în primul rînd  la autorităților de anchetă, apoi actul a fost transferat la biroul procurorului, și apoi la judecată.

Și, ca să fie clar tuturor la ce nivel a activităților de investigații se petrece tot acestea, voi spune doar un singur lucru: toate examinările, propuse de mine au fost respinse, și cel mai important, mi-a fost refuzată traducerea lucrurilui  în limba mea rusă maternă, pentru că, așa cum am spus, viața mea și a strămoșii mei a decurs în orașul Chișinău, unde toți oamenii de bunăvoință au vorbit în limba rusă și nu au considerat aceasta o crimă. Ca urmare, instanța a decis să închidă lucrul după trecerea timpului, (a fost inițial înțeles, pentru că singura persecuția a fost începută atunci cînd termenul limită a trecut). Logica de fier.

Dar cel mai important lucru a început după această instanță. Mi sa promis că decizia instanței va fi tradusă în limba rusă și trimisă prin poștă. Și acesta a fost intenționat, pentru că nu avînd în mîini hotărîre a acestei judecăți, cum pot să mă plîng la autoritățile superioare?

Ca urmare, nu am primit nici o decizie. Acesta a avut ca scop ca eu să vin după ea, aparent, la judecător sau la grefierii lui, și, ca urmare, și în aceasta sunt convins, de asemenea, că lucrul meu nu este închis în computer, și eu încă mai consider ca pîrîtul, și, de asemenea pentru aceea, ca, să-i plătesc bani judecătorului, să-i aduc la autoritățile următoare cu o cerere pentru a elimina toate informațiile negative din viața mea, pentru că nu pot părăsi teritoriul Moldovei, chiar dacă doresc să mă relaxez undeva după hotarile ei.

Iată și se primește, că toți acești sponsori occidentali împreună cu elementele locale fasciste, unioniste, care, conform  planului de Vest se luptă cu oamenii din Moldova cu popor multinațional, nimic concret nu  fac, dar numai  ajută la construirea unui lagăr de concentrare în centrul Europei. Și, din moment ce banii alocați de Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii undeva dispar, nu aducînd nici un beneficiu pentru oamenii indigeni a Moldovei, este posibil să fei făcută o concluzie fără echivoc, că Moldova este un fel de baie pentru spălarea banilor penale vest-europeane, care sunt tăiate între oficialii moldoveni, romîni și europeni.

Și, din moment ce toată această acțiune se petrece  sub pretextul reformei justiției moldovenești, se poate afirma fără echivoc că aceasta este o operațiune pre-planificată  a structurilor mafiotice internaționale, care au furat de la poporul moldovenesc în fața comunității mondiale un miliard, și continue să-i cojească cu ajutorul unui singur oligarh moldovean, care creează nelegiuirea pe teritoriul Republicii Moldova.

Și toate acestea se petrec sub  cuvintele libertății și democrației, cu aprobarea funcționarilor din Europa de Vest și a celor americani. Cine nu crede cuvintelor mele poate fi convins în acest lucru.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerii Mesei Rotunde, în viitorul apropiat voi merge la un pelerinaj la locurile sfinte. Cu mine va fi un grup de operatori străini anume pentru aceea, ca toți din lume să se  asigure, cum este posibil să treacă frontiera un om, care a devenit la apărarea țării sale, care este, de fapt, esența ordinii constituționale a țării și urmărirea penală a  caruia, conform  justiției moldovenești, trebuia să fie închisă în anul 2014. Contribuabilii din Europa occidentală trebuie să știe exact pentru ce cheltuiesc banii lor  funcționarii Uniunii Europene.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − 8 =