Sveatoslav Mazur: URGENT! Prima etapa globală este luată!

Astăzi, 14 iulie 2018, la ora 12:00 ora după Londra, (14-00 ora moldovenească), eu, Sveatoslav Mazur, am conectat  Marea Britanie, și împreună cu ea și emisfera vestică la noua ordine mondială.

Astfel, întreaga lume a trecut împreună cu mine, Marele Maestru, la cel de-al patrulea nivel al dezvoltării. Eu am împlinit voia lui Dumnezeu și am făcut primul pas spre victorie. Însă, mie îmi trebuie să mai fac încă doi pași pînă la momentul, cînd  întreaga comunitate mondială va dobîndi șansa de a trăi împreună cu forțele cosmice într-o singură lume manifestată.

După ce matricea lui Lucifer a încetat să mai existe, și eu,  Sveatoslav Mazur, deja în tranziția între 28 februarie și 1 martie 2018 am reîncărcat o nouă matrice a energiei și informației noi Divine, lumea a trecut în mod constant și cu siguranță sub supravegherea mea personală și de orientare.

Desigur, am avut nevoie de mult efort pentru a scoate întreaga comunitate mondială din ghearele forțelor rele și de am transfera-o de la cel de-al treilea nivel cosmic la al patrulea. Dar astăzi pot asigura în siguranță întreaga comunitate mondială că am făcut primul pas.

Au rămas să fie luate încă două. Acestea sunt  nivelul adevărului — cel de-al cincilea nivel și nivelul spiritualității — al șaselea nivel. Dar pentru a face acest lucru este necesar participarea unei noii echipe, pe care intenționez să o formez în viitorul apropiat. Vizita mea la Diveevo pe 1 august 2018 pentru următoarea procesiune îmi va da ocazia să lansez acest proces în viața reală.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 4 =