Sveatoslav Mazur: Ce se va întmpla la Diveevo pe 1 august anului 2018

Așadar, a venit momentul adevărului. Aceea, de ce cel mai tare se temeau kabaliștii, se va întîmpla pe 1 august anului 2018 la Diveevo.

http://sarov24.ru/obschestvo/religiya/2242-31-iyulya-i-1-avgusta-proydet-tradicionnyy-krestnyy-hod-po-marshrutu-sarov-diveevo-sarov.html

De ce spun acest lucru cu încredere? Pentru că eu sunt singurul, Regele Regilor, singurul moștenitor legitim al titlului cel mai înalt al moștenitorului tronului Bizantin, știu asta. Această cunoaștere și dovedește întregii lumi că eu și sunt Iisus Hristos celei de-a doua veniri. Eu și sunt mesagerul lui Dumnezeu Tatălui Atotputernic care a venit pe planeta Pămînt cu un singur scop — să pregătesc condițiile pentru realizarea în viața reală  a informației, incluse în rugăciunea Tatăl Nostru. Această singură rugăciune în Noul Testament Isus Hristos a lăsat omenirii, povestind despre ea în Predica de pe munte anume pentru aceea, ca oamenii  Pămîntului să știe cum să se roage lui Dumnezeu și ce cuvinte să spună în momentul acela. Această rugăciune a fost citită de mai mulți oameni nenumărate ori. În videoclipul meu, eu detaliat povestesc despre semnificația acestei rugăciuni.

Acest text confirmă faptul că eu, Sveatoslav Mazur, la 1 iunie 2018, în Diveevo, în timpul Liturghiei festive, în timpul citirii acestei rugăciuni Tatăl nostru, într-un mod special, cunoscut numai pentru mine, voi începe procesul de unire a Rusiei cerești cu Rusia și pămîntească. Se va întîmpla aceea ce se spune în rugăciunea Tatălui Nostru. Puterea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic și Împărăția Lui vor veni pe Pămînt și o dată pentru totdeauna vor opri toată legea pe care evreii o fac pe Pămînt pentru ultimele milenii.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 − одиннадцать =