Sveatoslav Mazur: Declarația urgentă a Marelui Maestru

Eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a doilea veniri, astăzi, 24 iulie anului 2018, declar, că, după patru zile sistemul diabolic va fi distrus, adică scoasă în afara planetei noastre. În locul ei  1 august 2018, pe teritoriul Rusiei și altor state construcției Divine vor intra trupele lui Dumnezeu Atotputernic. Se va începe o bună etapă a construcției Divine pe planeta noastră.

Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, am de gînd să vin în Diveevo pe procesiune, care se va începe la 31 iulie, în orașul Sarov la 6-00, pentru aceea ca deja pe 1 august la Diveevo în timpul liturghiei, atunci, cînd va suna  rugăciunea Tatăl Nostru, va începe procesul de tranziție a întregii noastre omeniri din  puterea lui lucifer sub steagul lui Isus Hristos și Împărăției pe Pămînt, a noii dinastii Divine, dinastiei Mazur.

http://sarov24.ru/obschestvo/religiya/2242-31-iyulya-i-1-avgusta-proydet-tradicionnyy-krestnyy-hod-po-marshrutu-sarov-diveevo-sarov.html

Dar prevăd obiecțiile. Și cine te-a ales ca Rege a Regilor? Desigur, mi se dă deseori astfel de întrebări, dar numai pentru că ei nu înțeleg ce este lumea Divină și cum ea este construită. Nimeni nu întreabă o astfel de întrebare: de ce mult timp, lucifer a fot prințul lumii pămîntești și numai după ce el a fost expulzat a apărut o oportunitate de a crea o lume de o altă calitate?

Faptul este că în lumea lui Dumnezeu există ierarhi Divine, care provin de la Creator. Și nimeni nu se îndoiește că lumea este creată și controlată de Dumnezeu. Și cel mai important lucru în această construcție este gîndul. Oamenii de știință au dovedit deja că ideea este materială. Iar semnificația construirii lumilor constă doar în aceea, ce capacitate ai tu însuși.

Omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Și gîndurile Lui sunt materiale. Și cu ajutorul gîndurilor sale, omul își construiește propria lume personală. Dar, pentru a construi o lume planetară, este necesar să avem capacitatea Spiritului cosmic. Astfel, lucifer, fiind un spirit cosmic, a reușit să îmbrățișeze planeta Pămînt cu puterea sa. Și din moment ce Pămîntul cu toți locuitorii săi a devenit lumea interioară a lui lucifer, el a devenit conducătorul ei.

Eu, în scopul de a elibera pămîntenii de la puterea lui lucifer, am fost nevoit să creez o matrice, care cu esența sa pe conturul exterior a acoperit matricea lui lucifer. Priviți  videoclipurile mele și veți înțelege ce am făcut tot timpul acesta. Cu ajutorul gîndirii mele Divine eu am creat o matrice care a absorbit matricea lui lucifer cu întreaga populație a planetei. Acum, cu ajutorul voinței Divine, în patru zile eu voi extrage din lumea mea interioară și voi locui acolo în loc de diavolii luciferului îngerii lui Dumnezeu.

Astfel, voi crea condiții pentru o bună dezvoltare. Și fiindcă eu din esența proprie, din  energia mea v-am creat pe voi, oamenii, o casă nouă, cum vă gîndiți, cine ar trebui să-o conducă? Cine ar trebui să-mi ghideze trupul, lumea mea interioară, conștiința mea Divină?

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × пять =