Sveatoslav Mazur: Eu voi veni la Diveevo în calitate de biruitor, în calitate de Rege al Regilor!

După articolul meu de ieri  am văzut un comentariu de la o persoană, care spune: «pe 2 august, ce vei spune, Sveatoslav?»

Nu am de gînd să spun nimic. Faptul este că deja peste trei zile voi deveni Rege al Regilor,  și programul meu de acțiune va fi inclus în viața reală. Dacă nu vă  place să mă numiți Rege sau Maestru, spuneți-mi Marele Programator. Parcă am descris detaliat cursul lucrărilor mele de ani de zile, nu ascund nimic de la voi. Am povestit cum să construiesc o matrice Divină, cum interacționează lumile între ele și pe ce principii există lumea în general. Și bineînțeles, cînd spun că în trei zile voi deveni Rege al Regilor, mă refer la evenimente concrete în cadrul acestei acțiuni.

Și în ce constă ele? Planeta noastră va părăsi pentru totdeauna matricea informațională energetică a lui lucifer, în care s-au stabilit parametrii și acțiunile de împărțire a omenirii în anumite părți. Această matrice de informații energetice, în conformitate cu legea rezonanței, forma din neuroni în capurile locuitorilor planetei noastre matricile individuale lui lucifer. La rîndul lor, matricele individuale ale fiecărei om au format la nivel celular matrice de celule. Astfel, lumea  trăia conform legilor lui lucifer. De aceea s-au născut doar religii și ideologii totalitare. Așa funcționează lumea. Acum despre lucrul principal.

Pentru a schimba lumea și pentru a traduce întreaga omenire din lumea negativă în lumea pozitivă, era necesar să creez o matrice a nivelului Divin cu parametrii iubirii, bunătății, adevărului și spiritualității.

Astfel, în trei zile matricea lui lucifer va părăsi planeta noastră, iar matricea construită de mine va intra în vigoare. Acesta va începe să funcționeze într-un mod automat și va forma în mintea oamenilor gînduri și idei noi, stabilite de mine în matricea planetară. Cu alte cuvinte, eu, ca principalul programator al lumii noi, voi trebui doar să monitorizez progresul și calitatea traducerii noilor idei stabilite în Cartea Vieții în planul programului în care noi toți vom trăi pentru milenium următoar.

Ieșind de la ceea ce s-a spus, trebuie să înțelegeți că în Diveevo eu voi veni ca biruitor al lui lucifer, în calitate de Rege al Regilor, tocmai pentru aceea, ca să conectez Rusia la un nou program Divin global.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − девятнадцать =