Sveatoslav Mazur: Lumea s-a schimbat!

Iată și a venit lumea ideală a adevărului. În Diveevo, pe 1 august 2018, cu succes s-a realizat  lucrul planificat de Dumnezeu. Și acum se va începe cel mai important eveniment: separarea boabelor de pleavă. Astăzi am primit o scrisoare de la un abonat activ. O transmit complet.

«Sfîntul Mazur Marele Maestru.

Iată și sfîrșitul povestei frumoase?

Despre ce putem vorbi acum, despre care conexiune a Pămîntului cu Dumnezeu, dacă totul rămîne pe Pămînt ca și înainte. Asupra oamenilor vor continua să bată joc evreii care i-au preluat puterea . Toți bisericii și conducătorul își vor păstra posturile.

Despre ce fel de război cu lucifer poate fi vorba, dacă Tatăl Atotputernic, creatorul tuturor lucrurilor de pe pămînt și în cer, nu a putut să se isprăvească cu o mînă de oameni, și fiului Său, Marelui Maestru, Regelui Regilor nu I sa  dat  hîrtie pentru a pleca în Rusia?

Îmi spuneau, că am fost «condus», dar eu credeam,  îmi  spuneau, că  asta nu poate fi, dar eu  credeam.

Se pare că eu într-adevăr sunt prost sau doar un prost. Deși este obijduitor, dar trebuie să recunosc asta.

Se spune, că poporul rus este naiv, de aceea l-au adus într-o astfel de condiție animalică. În general, și moldovenească, ucraineană și belarusă.

Dacă d-atră nu luați omenirea la Dumnezeu, se primește, că d-atră sunteți Regele Regilor numai pentru 144.000 de persoane, iar pentru restul?

Iar acești 144.000 de aleși acum vor deveni sfinți, care vor avea un dar, sau vor fi aduși în lumea ceea la Dumnezeu?

Simt cu inima mea că sunteți o persoană bună, de aceea mă atîrn cu respect la d-atră. Ați dat speranță oamenilor chiar și pe o jumătate de an și asta este bine.

 Cu respect «.

Este clar că o omul se îngrijorează pentru întreaga lume. Ce se va întîmpla cu omenirea? Însă lui trebuie să-și facă griji nu pentru întreaga lume, ci pentru el unul însuși. Dacă fiecare persoană va aduce în sine ordinea Divină, atunci lumea va fi transformată în conformitate cu voia lui Dumnezeu. Dar oamenii nu se gîndesc la asta.

Uitați-vă ce declară poporul ales.

Ei sunt în așteptare pentru Moshiach al lor, ca el să dea fiecărui evreu o mie de sclavi și să înceapă să conducă această omenire animală cu baston de fier. Astfel  lumea nu poate fi corectată. În filmele și articolele mele eu am vorbit în detaliu despre ce se va întîmpla în continuare. A venit momentul adevărului.

Eu, Marele Maestru, Regele Regilor, din natura mea, din mine însuși am construit o nouă matrice Divină în locul matricei diabolice. Această matrice este lumea mea interioară. Acolo vor intra oameni pregătiți pentru progres, iubitori și buni. De ce am nevoie de acești monștri, care umblă pe planetă și se gîndesc doar la putere și la propriul profit. Acești monștri erau apropiați în spiritul lui lucifer. Dar el a murit, ceea ce înseamnă că și ei vor muri.

Lumea mea va fi de alt nivel. Va fi o lume a bunătății și dreptății, a iubirii și a adevărului. Eu am vrut așa, așa și va fi. Ea va trăi conform legilor unei singure familii, fără războaie și granițe. Vor intra în ea doar cei, pe cine îi voi da drumul, și vor fi doar 144 000. Pe Pămînt mai mult nu există oameni onești, deaceea nu este necesar să vă faceți griji despre ceilalți. Ei au avut destul timp să se gîndească și să asculte despre ce este vorba. Dar timpul este pierdut și nu există nici o cale înapoi.

Ce va fi cu ei în continuare? Desigur, toate acestea erau cunoscute în prealabil. Dumnezeu nu are nici un secret. Citiți Revelațiile lui Ioan, totul este scris acolo.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 + 12 =