Sveatoslav Mazur: 8 august anului 2018 se va termina procesul de tranziție întregii omeniri la o nouă realitate energetică informațională al patrulea nivel

1 august 2018 în centrul Spiritual al Rusiei, în a patra limită a Preasfintei Fecioare, eu, Sveatoslav Mazur, într-un plan subtil, am transferat Rusia într-o nouă ordine mondială.

A avut loc aceasta astfel. Doisprezece soldați ai Ordinului nostru Divin exact la ora 12-00 după Moscova stăteau în mijlocul Mănăstirii Diveevsky. De la cer la ei a fost pus drumul Dumnezeului Atotputernicului. Între timp, în orașul Chișinău, eu,  Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde stăteam în centul lumii pe Pămînt, adică în singurul punct care leagă cerul și pămîntul într-un singur sens. Astfel, după ce m-am transferat în centrul cercului în Diveevo, am creat posibilitatea interacțiunii dintre cer și pămînt. După ce toți soldații Domnului, aflați în Diveevo, mi-au perceput prezența, am dat porunca să unesc Rusia pămîntească cu Rusia cerească, trimisînd o spirală de timp în cer. În același timp, toți războinicii sfinți ai Domnului, legați de Rusia de un curent puternic, au coborît la mănăstirea Diveevsky. Cercul de cavaleri format din 12 persoane s-a transformat într-un soare, razele căruia s-au răspîndit în toată Rusia, combinînd Manastirea Serafim-Diveevski cu o singură legătură cu toate limitele spirituale ale Sfintei Rusii.

Acum despre lucrul principal. Spiritualizarea Rusiei a devenit evenimentul principal, precursorul tranziției întregii omeniri la o nouă ordine mondială Divină.

Astfel, a fost îndeplinită încă o parte a proiectului Divin pentru tranziția întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare. Acest proces a fost lansat de mine în Moldova, în Orheiul Vechi, exact 10 ani în urmă, la 8 august 2008, cînd s-au adunat trei de opt. Deja peste o  jumătate de lună, în septembrie 2008, lumea luciferului a căzut într-o recesiune ireversibilă. Moartea lui a fost inevitabilă.

Într-o săptămînă, la 8 august 2018, procesul va fi finalizat. De aceea, pe 8 august la ora 12.00 ziua, eu, Sveatoslav Mazur, conform voinței lui Dumnezeu în Orheiul Vechi voi transfera întreaga omenire la un nou nivel de dezvoltare simultan pe întregul glob.

Doriorii să participe la această acțiune Divină pot veni în Moldova și pot verifica personal adevărul acestei acțiuni globale.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 + 15 =