Sveatoslav Mazur: Astăzi poporul evreu plînge în doliu

Astăzi, sîmbătă, 4 august anului 2018, poporul evreu plînge, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde am tăiat capul zeului lor și l-am ars în împărăția lui Dumnezeu în Focul Duhului.

S-a întîmplat aceea, despre ce am avertizat. În jocul de șah spațial, cîștigătorul este doar unul dintre concurenți. Pierzătorul pleacă pentru totdeauna din lumea manifestată, pentru că Yahve — Lucifer mi-a pierdut acest partid și nu a vrut să se pocăiască în fața lui Dumnezeu pentru crimele sale.

Astăzi, Domnul Atotputernicul — Stăpînul tuturor timpurilor și națiunilor mi-a dat o sabie pedepsitoare a soartei strălucitor cu Focul de aur al Duhului și mi-a spus următoarele cuvinte:

— În numele legii atotputernice și preaputernice lui Dumnezeu, eu,  Marele invicibilul Creator a tuturor timpurilor și națiunilor, te binecuvîntez, Fiul Meu, să-mi îndeplinești voința Mea de a pedepsi agresorul și înșelătorul multor generații de locuitori ai Pămîntului. Capul lui îmi vei aduce în mîna stîngă și îți voi da sabia în mîna ta dreaptă. Du-te și îndeplinește voia Mea.
După aceste cuvinte, eu, Marele Maestru, cu viteza fulgerului m-am repezit în împărăția diavolului. Yahve stătea pe tronul lui de domnie, observînd cu nerușinare ceea ce se întîmplase. Prima mea lovitură cu sabia nu a reușit, pentru că am uitat de lucrul principal. Gîndul m-a adus imediat înapoi la adevăr. Cu mîna stîngă l-am apucat pe Yahve de păr, și chiar de sub  mîna stîngă din stînga la dreapta cu o lovitură fulgeroasă i-am tăiat capul lui Yahve – Lucifer de pe corpul lui. Din gît, cu un fluierat în spațiu, a zburat energia răului și a violenței acumulate de către Yahve pe parcursul tuturor rugăciunelor poporului evreu. Această energie a fost imediat absorbită de războinicii lui Dumnezeu și transformată în dragoste și bunătate. Eu, după voia lui Dumnezeu, m-am dus la tronul Creatorului. Acolo, înaintea ochiului Lui  totvăzător, am eliberat capul lui Yahve într-un curent pulsator de Foc Spiritual.

Centrul conducerii iudaismului și a religiilor abrahamice a încetat să mai existe pentru totdeauna. Planul evreimii mondiale de a traduce toată omenirea într-o singură religie Yahve a iudaismului nu a avut loc.

https://www.facebook.com/religiaopium/videos/928850103936388/

Centrul de control al fostei ordini mondiale e distrus. Deja pe  8 august 2018, la 12-00  ziua, în Moldova, în Orheiul Vechi, în inima planetei noastre, eu, Sveatoslav Mazur, voi traduce întreaga umanitate la un nou nivel al dezvoltării. Pe Pămînt se va naște o nouă dinastie a regilor, o nouă religie a lui Dumnezeu Atotputernicul și o nouă ordine mondială — lumea iubirii, bunătății, adevărului și Duhului Sfînt. Așa să fie. Amin.

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать − шесть =