Sveatoslav Mazur: În mănăstirea Serafim-Diveevsky nu există nici un reprezentant al lui Dumnezeu?

Cu astfel de titlu mi-a fost trimisă o scrisoare de o persoană neindiferentă, aparent pentru prima dată confruntată cu o neînțelegere. Transmit scrisoarea lui în întregime. Cer scuze că  fără acord.

Stimate Sveatoslav Mazur!

Am intrat accidental pe site-ul dvs. și am devenit intrigat de ceea ce se întîmplă. Cine sunteți dvs, Marele mesager al lui Dumnezeu sau marele ispititor. Se zice că și diavolul nu poate minți la o întrebare directă.

D-stră ați anunțat că în mănăstirea Serafim-Diveevsky vă vor numi Regele Regilor lumii, a doua venire a lui Isus Hristos. Mii de pelerine trebuiau să audă această veste bună și să informeze pe toți oamenii de pe Pămînt despre asta.

În cazul absenții d-stră la acest eveniment, oamenii, stabiliți de dvs, trebuiau să îndeplinească această misiune pentru dumneavoastră. De ce ei nu au notificat conducerea mănăstirii despre acest eveniment atît de mare ca a doua venire pe Pămînt a lui Isus Hristos?

Un raport complet asupra a ceea ce se întîmplă este dat pe Internet, dar despre a doua venire a lui Isus Hristos nimeni nu a vorbit printre sute de preoți de rang înalt. Cum poate fi aceasta?

În videoclipul dvs. aduceți un clip video proaspăt al ieromonahului A. Shleahov, dar, din anumite motive, și el nu știe că Isus Hristos este deja pe Pămînt. Cum poate fi aceasta?

De ce nu v-ați declarat oficial guvernatorilor statelor, bisericilor ortodoxe moldovenești și rusești dar distribuiți apeluri și explicații ca persoană privată?

Dacă sunteți un om onest, găsiți posibililitatea să clarificați ce se întîmplă popoarelor Pămîntului. Și nu trebuie să enumerați toate regaliile și titlurile dvs. în fiecare video clip. Nu vă veți ridica prețul în așa mod. Dacă biserica vă va numi Isus Hristos, aceasta va fi suficient pentru a-ți fi considerat o persoană sfîntă și pentru o atîrnare corespunzătoare.

Cu stimă. 

Astfel, oamenii nu înțeleg de ce preoții pe care Dumnezeu însuși ia spus să le spună adevărul nu fac asta. Am spus adesea că toate religiile abraamice nu sunt de la Dumnezeu, ci de la diavol. De ce acum, înaintea întregii omeniri, Biserica Ortodoxă Rusă s-a unit în rugăciune cu bisericile romano-catolice și celelalte biserici creștine? De ce Papa a numit evreii frații săi mai mari? Nu pentru că iudaismul să declare o singură religie și să ia întreaga comunitate mondială sub controlul diavolului?

Евреи создали христианство и ислам для порабощения гоев

Евреи создали христианство и ислам для порабощения гоев

Geplaatst door Религия — Опиум . op Dinsdag 12 december 2017

Religie ( lat. Religie – de a lega, de a conecta). Dacă omenirea într-un impuls religios se conectează cu diavolul, atunci totul, împreună cu păstorii ei, devine sclavii lui.

Anume de aceea, întîi august în Diveevo s-a adunat o delegație atît de puternică de oficiali înalți ortodocși,  pentru a nu lăsa să se întîmple un miracol. Și am spus de mai multe ori că avem mai multe variante pentru dezvoltarea evenimentelor. Și toate vor duce la victorie.

Gazda cerească rusă a fost încarnată pe Pămînt, și  s-a întîmplat aceasta nu cu ajutorul, ci în ciuda Bisericii Ortodoxe. Țara Rusiei nu aparține bisericii. Ea aparține lui Dumnezeu, și Diveevo am ales un loc de interacțiune cu Dumnezeu doar de aceea, că Diveevo este a patra limită a Preasfintei Fecioare, și, fiindcă al patrulea nivel de dezvoltare a lumii este acum legat cu chipul Preasfintei Fecioare, atunci și lucrarea a fost efectuată acolo, în centru, unde Fecioara apare oamenilor în fiecare zi. Eu știu că Monahul Serafim Sarovsky și-a arătat voința preoților ortodocși. Numai ei nu vor spune niciodată acest lucru, pentru că nu slujesc lui Dumnezeu, ci diavolului. Dar, așa cum se întîmplă în lumea lui Dumnezeu, s-au găsit oameni în Rusia care au venit la Diveevo și au îndeplinit sarcina pe care Domnul a pus-o înaintea lor.

Vă propun să urmăriți videoclipul de la slujbă. În timpul liturghiei băieții au conectat cerul și pămîntul într-o singură legătură.

 

O vizualizare clară a privitorului îi va vedea în mulțime, dar după Liturghie ei s-au adunat și au săvîrșit o acțiune, despre care am spus mai devreme. Ei au deschis porțile Rusiei cerești și au lăsat pe toți sfinții ruși și slujitorii lui Dumnezeu să intre pe teritoriul Rusiei. Ascultați ceea ce spune Dmitri unui corespondent care s-a apropiat accidental de el. În acțiunea Divină au participat 12 soldați. Pe cadru vedem doar 10, după cum cei doi au venit mai tîrziu. Acești eroi nu se temeau să vină din diferite părți ale Rusiei, lăsînd afacerile lor seculare, pentru a deschide cu pasiune ușa spre viitor. Slavă pentru lor și laudă.

Vorbind sincer, Biserica Ortodoxă Rusă, la fel ca și evreii, l-ar fi răstignit încă o dată pe Hristos cu mare plăcere, dacă ar fi putut.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − 14 =