Sveatoslav Mazur: Cartea vieții — Cartea destinului

După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am finalizat construirea unei noi ordini mondiale și am unit toată omenirea într-o singură esență, s-a început o nouă perioadă în munca mea. S-a activat Cartea Vieții, Cartea Destinuluit.

În natură nu există goliciune. Dacă o realitate pleacă, atunci o altă vine imediat la locul ei. Eu am trecut la un nou nivel de dezvoltare, și acum, conform Cărții Vieții, fac tranziția întregii omeniri la noul nivel de dezvoltare. După cum se știe, tranziția de la lumea diavolului în lumea lui Dumnezeu implică o tranziție printr-o membrană spirituală, printr-o sită specială. Am spus în prealabil că voi  separa boabe de pleava.

Și cum să forțezi întreaga omenire să treacă la un nou nivel de dezvoltare, dacă împrejur există minciuni și înșelăciuni? Desigur, cu ajutorul voiei lui Dumnezeu. Membrana presupune o presiune constantă asupra fiecărui om, iar Cartea Vieții, dezvoltarea evenimentelor conform unui nou scenariu, care este inregistrat de Creator in ea.

După cum se știe, de soartă nu vei scăpa. Acesta este motivul pentru care, în viitorul apropiat, omenirea este în așteptare pentru dezintegrarea și degradarea completă a sistemului diabolic vechi, construit special pentru a subjuga popoarele lumii cu ajutorul voinței irezistibile a diavolului. Dar diavolul nu mai există. I-am tăiat capul și i-am alungat ierarhia.

Acum pe Pămînt se realizează un alt plan de dezvoltare dat de Domnul. Scopul lui este de a construi o singură umanitate, o singură familie, pace, dragoste, dreptate și progres. Fostele instrumente, cum ar fi banii și structurile coercitive globale, au încetat să funcționeze. Organizația Națiunilor Unite a discreditat-o, Fed-ul și alte instrumente financiare și economice similare s-au furat. Singurul lucru rămas este să-i mătuim de pe fața Pămîntului și să construim o nouă lume cu un singur centru de conducere, legat direct de Dumnezeu, cu o singură religie și o ideologie.

Unii ar putea creadă,  că lumea nu este pregătită pentru o astfel de construcție, că structurile secrete ale lumii vor împotrivi. Nu, nu au ocazii pentru acest lucru și mai întîi de toate nu au nici o ideologie. Nu există un plan de dezvoltare. Iar eu am un astfel de plan. Anume de aceea, în conformitate cu acest plan în viitorul apropiat, omenirea va trece prin trei etape de dezmembrare a sistemului anterior.

Dezmembrarea va începe din Moldova, pentru că Moldova este centrul evenimentelor viitoare. Voința lui Dumnezeu, manifestată în Butuceni la 8 august 2018, a început să iasă în afara statului moldovenesc.

Și ce vedem? S-au început procesele active de dezintegrare a vecinilor noștri: în România și în Ucraina.Aceasta se întîmplă anume de aceea, că aceste țări includ teritoriile istorice ale Moldovei Mare de la vremurile  domnei  lui Ștefan cel Mare, care sunt obligate să se întoarcă în Moldova.

Al doilea val de prăbușire va acoperi Europa Unită și partea europeană a Rusiei în viitorul apropiat. Astfel, se realizează schema, despre care am vorbit în filmul «Trei Poduri ale Puterii».

Și în sfîrșit, al treilea val va acoperi Statele Unite și China. Astfel, pînă la sfîrșitul acestui an, ne vom confrunta cu o umanitate complet dezintegrată. Acest fapt,sunt  sigur, și va determina conducerea secretă a planetei să mă proclame mesagerul Domnului, Împăratul împăraților și să îngenuncheze  înaintea mea. Căci, dacă nu vor face aceasta, pașii următori, înregistrați în Cartea Vieții, își vor pune viața personală pe planeta noastră sub o mare întrebare.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × 2 =