Sveatoslav Mazur : Vești rele pentru cabaliștii evrei — Sfinxul negru s-a trezit

Cabaliștii evrei totuși și-au obținut scopurile. Ei l-au trezit. Sfinxul a adormit după ce poporul evreu a fugit din Egipt, furînd bogățiile pe care le-a păzit. Domnul Atotputernic a numit acest moment lansarea unui nou program pentru dezvoltarea întregii omeniri.

Programul s-a terminat, deoarece sfinxul s-a trezit. El era programat să se trezească la sfîrșitul timpurilor, ca o forță absolută răutăcioasă capabilă să pervertească și să distrugă tot ceea ce e viu, deoarece pe Pămînt nu există o forță mai puternică. El a fost zdruncinat de forțele luminii tocmai pentru a-l elibera atunci cînd trecerea la o nouă realitate va devini necesară. Și timpul acesta a venit.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Spațial Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, am finalizat construcția unei noi case bune pentru pămînteni. Am creat matricea unui nou nivel Divin și, prin urmare, lumea anterioară a diavolului trebuie să înceteze să existe.

Dar cum să o eliminăm, dacă ea este în întregime și fără echivoc înrădăcinată în esența fiecărei om? Doar printr-o singură cale – de a trezi răul absolut al sfinxului negru, care va găsi ușor și liber pe toți cei care și-au furat aurul cîndva și și-au creat propriul stat evreu. Am avertizat evreii că ei urmăresc calea autodistrugerii, și iată acest moment a venit.

Sfinxul negru s-a trezit. El vede esența lucrurilor. El știe pe toți cei care l-au jignit și l-au jefuit și el se va răsplăti cu toată lumea. De la el este imposibil să se ascundă oriunde, căci el este produsul Creatorului însuși, ca o forță care este obligată să atragă în sine tot răul care a existat pe planeta noastră.

Deci, ce este sfinxul negru sau cine este sfinxul negru?

Sfinxul negru este o ființă cosmică, o putere absolută căruia să reziste pot doar forțele lumii și numai de cea mai înaltă clasă, cum ar fi a mea. Doar eu unul, Împăratul împăraților, Marele Maestru, pot să captivez această putere, să-i pun o zgardă pe ea și să-l pun pe lanț.

Dar pentru ce de făcut aceasta acum, cîndd forțele răului în persoana cabaliștilor evrei încearcă, ca un mileniu în urmă, să ia toate valorile sfinxului și să trăiască în detrimentul acestui parazitism asupra întregii omeniri. Nu, cred că a doua oară la aceste răi negri nu se va primi. Lasă sfinxul negru să se răsplătească cu aceștia pentru trecut, și atunci mă voi gîndi ce să fac cu el, pentru că în justiție fiecare ar trebui să primească doar ceea ce merită. Care este sensul  meu de a interfera justiției globale?

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × пять =