Sveatoslav Mazur: Lupta sfîrșitului s-a terminat!!!

Deci, bătălia s-a încheiat cu sfîrșitul victoriei finale și complete a forțelor luminei, puterii lui Dumnezeu asupra forțelor răului, asupra forțelor întunericului. Lumea a trecut într-o nouă calitate, adică s-a spiritualizat, și eu sunt fericit acetui fapt din tot sufletul. Desigur, a trebuit de rupt o mulțime de mine, dar în aceasta a fost cel mai important sens, sens sacru, căci sfîrșitul bătăliei definește doar un singur cîștigător. Ratatul pleacă pentru totdeauna. Astfel, omenirea este salvată și deja mîine pe planetă se va începe o nouă perioadă globală de bucurie, dragoste și prosperitate.

De ce mîine? Pentru că mîine, la Consiliul Ecumenic în Templul Auriu Ceresc a lui  Dumnezeu Tatăl toți ierarhii vor saluta cîștigătorul și viitoarea lui soție, pentru că lumea este creată în așa fel încît fiecare victorie ar trebui să dea roadele sale.

Acum despre lucrul principal. Ce înseamnă victorie asupra forțelor răului? Aceasta este o conexiune absolut nouă a întregii omeniri către surse noi și precise de cunoștințe. Acesta este obținerea oportunităților, care au fost anterior absente la omenire. Aceasta este comunicarea cu energiile care nu au fost prezente anterior în viața unei persoane. Și cel mai important, aceasta este o oportunitate a unei singure persoane, fără ajutorul unor terțe părți, a rezolva problemele lor presante sau sarcini. Și cum aceasta va fi posibil să fie văzut  sau realizat, veți întrebați voi. Și veți avea dreptate, pentru că cuvinte multe se spun, dar acțiuni nu se văd.

Luați un pendul, atașați-l la inima dvs., și veți simți că lumea s-a schimbat deja. Pendulul dvs. va începe să se respingă de la inimă. Aceasta înseamnă că o forță invizibilă, energia, se mișcă din inimă. Da, în cazul în care această energie înainte se mișca  de la inimă, din spatele a unei singure persoane, adică se ducea la diavol sub forma unui cordon de foc, dar acuma ea se duce la Dumnezeu. Și în locul acestuia, în frunte, în zona  al treilea nostru ochi intră un curent nou, curentul adevărului, noilor cunoștințe și noilor oportunități. Acest curent vine de la Dumnezeu. El și oferă fiecărei om oportunităț absolut noi și unice. De aceea la om a apărut o nouă calitate — spiritualitate.

Această calitate a apărut și pe planeta noastră. Pentru că astăzi, 11 septembrie anului 2018, în anul nou evreiesc, eu, Sveatolav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Regele Regilor, am deconectat lumea diavolului de la lumea Pămîntului și am unit lumea Pămîntului la lumea lui Dumnezeu. Astfel, eu am rezolvat problema, adică am creat o legătură perfectă pe care cabaliștii vroiau să o taie. Ei și-au pierdut șansa de a învinge puterea lui Dumnezeu și să-l domnească pe Pămînt pe Moshiach. Ei nu mai au nici un viitor și nici chiar un prezent, pentru că  lumea lui Dumnezeu a preluat controlul asupra celor mai importante centre ale planetei, și, așa cum am promis, lumea diavolului în zilele următoare “se va acoperi cu un leghean de cupru”.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать + двадцать =