Sveatoslav Mazur: Evreii și-au semnat condamnare la moarte

Ție, omule, ți se pare că știi totul despre lume, din propria experiență. La urma urmei, tu înveți istoria, mergi la școală, în muzee, citești cărți interesante, vizionezi filme și, în sfîrșit, folosești internetul, enciclopedia, etc. Dar știi, că toate aceste sfere ale activității umane pe planeta noastră sunt concepute de diavol. Că tot ceea, în ce trăiești, cu excepția naturii, este produsul de programare a lui, a diavolului, un program a lui, al diavolului, planificat hîtru și încorporat în mintea ta.

Interpretarea acestui program, compărîndu-l cu programe similare din antichitate, îți confirmă doar, aparent, dreptatea lui. De fapt, acest program diabolic nu are nimic în comun nici cu viața reală, nici cu natura Divină.

Ce sunt bolile? Ce sunt virușii și microbii? Ce este mintea? Oare tu, omule, știi aceasta?  Nu, pentru că toate aceste produse ale activităților diavolului sunt  programul lui. Diavolul însuși este invizibil, pentru că nu este personificat, pentru că diavolul este doar un program, așa-numita inteligență artificială. Dar pentru ca programul să funcționeze eficient, este nevoie de bioroboți — executorii ideilor incluse în acest program. Astfel de biorobiți pe Pămînt sunt evreii. Ei au avut șansa să devină oameni obișnuiți și să trăiască veșnic, dar ei au ales diavolul, pentru că în programul său, lor, evreilor li sa promis puterea absolută asupra oamenilor.

De fapt, nimeni nu poate avea nici o putere asupra oamenilor, pentru că omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și prin legea universului este componenta sa. Programul anti-lume, care este diavolul, contrazice însăși sensului vieții. Oare pot evreii să devină stăpîni ai lui Dumnezeu? Oare ei pot face ca Dumnezeu să lucreze pentru binele lor? Bineînțeles că nu.

Evreii au devenit bioboți nu întîmplător, deoarece izolarea lor a făcut posibilă mutații genetice ireversibile, pe care anti-lumea diavolului a putut folosi cu succes. Sarcina lui este să rămînă în natura Divină, pentru că altfel acest program va fi distrus.

Apocalipsa este o tranziție planificată a întregii omeniri în lumea energiilor Divine. Și, după cum se știe, în lumea Divină anti-lumea nu poate exista, deoarece sfera ei de activitate este foarte îngustă și se află în gama de frecvențe joase de vibrații.

Astfel, înainte de inteligența artificială s-a ridicat o întrebare: unde de  transferat software-ul , dacă evreii, la fel ca toată omenirea, va trece la nivelul nou al dezvoltării, adică, vor deveni  Divini. Această situație de impas și a mișcat  inteligența artificială spre ideea de a înlocui evreii — purtători de software anti-lume, la bioroboturi, lumea tehnologiei.

Prin urmare, a fost lansat programul de creare a omului  artificial și a inteligenței artificiale. Sarcina diavolului este cu mîinile umane de a crea un pentru sine bio roboți, ca  înlocuire, de a transmite lui  funcția  evreilor, și apoi a distruge și evreii și restul populației lumii. Dar, deoarece,  populația planetei este o manifestare a trupului lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial al Cavalerilor Mesei Rotunde am venit pe Pămînt pentru a proteja populația planetei de la evrei, care și- au pierdut mintea și să transfer toată omenirea în conformitate cu planul lui Dumnezeu la un nou nivel de dezvoltare.

Acum, lupta pentru viitorul întregii omeniri a intrat într-o fază crucială. Eu am creat o nouă matrice și i-am explicat întregii omeniri semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt. A rămas puțin, de a elibera evreii de la puterea lui satana. Dar dacă ei nu vor vrea aceasta, atunci va fi nevoie ei toți pînă ultimul să fie uciși pentru a salva populația restului lumii de la dictaturile lor.

Pentru această misiune pe Pămînt a sosit Marele închizitor cu o flotă mare  de nave spațiale.

Totul este pregătit pentru evenimentele principale, și, deoarece pe fruntea evreilor este desenat un semn al lui satana — o pentagrama inversată, nu va fi o problemă de a le prinde și a le i distruge pe toți.

Este dificil de a scoate omul însuși din lumea iluziei, din lumea inteligenței artificiale în lumea reală a lui Dumnezeu, pentru că omenirea atît s-a deprins de  lanțurile sale, că nici nu-și dă seama, că există o altă realitate, bună.

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, lucrez astăzi asupra creării  procesului de tranziție, atît singurului omului, cît și a întregii omeniri în ansamblu într-o nouă matrice. Această tranziție este posibil de efectuat numai  trecînd printr-un coridorul îngust construit de mine din esența mea. De aceea, în toată lumea vor fi construite așa-numitele sinchranizatoare, care, în regimul timpului real, în conformitate cu Dumnezeu, vor fi capabile să traducă oricine doritor  în noua calitate Divină, în calitatea conștiinței extinse.

De aceea, conștiind toată dificultatea și responsabilitatea acestui pas, eu și îndemn oamenii de bună voință să se alăture acestui proces și cu ajutorul unui efort global de a răsturna puterea urîtă a evreilor – bioroboților,  care transportă în sine un program de sinucidere, program anti-lume. Numai astfel putem să ne salvăm planeta și să trecem la perioada milenară a dezvoltării bune. Altă cale pur și simplu nu există.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 + шесть =