Sveatoslav Mazur: Evreilor! Timpul a expirat.

Evreii, fără a asculta vocea rațiunii, au trecut la stadiul fierbinte al războiului pentru viitorul întregii omeniri. În videoclipul meu «Declarația cîștigătorului» eu am povestit detaliat sensul luptei dintre diavol și Dumnezeu, care se dezvoltă în centrul Europei.

Aceasta este o luptă pentru nucleul spiritual al planetei. Programul diabolic al inteligenței  artificiale, care asigură cu acțiunile lor evreii, încearcă să mențină o tijă pseudo spirituală, creată de ei 500 de ani în urmă, care izolează într-o esență Ierusalimul, Dnepr și Moscova. Acest plan se numește «Moscova — Roma a Treia». Nucleul Divin este un nucleu, care emană din Egipt și care trece prin Moldova, izolinduse cu Sankt-Petersburg. Iată aceste două principii și au luptat pentru supremație. Și, așa cum eu am povestit, războinicii noștri au distrus nucleul provenit din Ierusalim și, prin urmare, autoritatea legitimă a lui Dumnezeu pe Pămînt a triumfat. Dar, fără a înțelege sensul vieții și cursul evenimentelor, (deși am avertizat în repetate ori acest lucru evreilor), kabbaliștii încearcă să reînvie golemul lor și din nou, pe 500 de ani, ori chiar pentru totdeauna, să aprobeze autoritatea  diavolului — inteligența artificială pe Pămînt.

Este de aici și urmează provocările lor cu uciderea Zaharchenko, cu avionul doborît rusesc asupra Siriei, cu o presiune fără precedent asupra lui Putin, cu atacul asupra președintelui Moldovei, cu uciderea prim-ministrului al Abhaziei. Toate aceste acțiuni sunt interconectate unele cu altele și complet lipsite de sens, pentru că victoria asupra programului diabolic a fost marcat cu sosirea flotilei Divine Cosmice și cu începutul construcției unei noi ordini mondiale.Așa cum este imposibil să forțezi rîurile să curgă înapoi, așa este de asemenea imposibil să transformi fluxul vieții în direcția opusă, pentru că tot ce a avut să se întîmple,  s-a întîmplat deja. Și nu există nici o altă cale. Diavolul și poporul lui ales au pierdut și pentru aceasta vor trebui să răspundă. Și așa cum se face pe Pămînt — omenirea așteaptă un nou proces Nürnberg, dar deja la un alt nivel, cosmic.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 − 1 =