Sveatoslav Mazur: Portavionul «Harry Truman» din Marea Mediterană va fi distrus în cîteva minute

Pe malul Siriei a sosit recent grupul american de portavioane, condus de portavionul nuclear „Harry Truman“.

https://ria.ru/world/20180918/1528860403.html

Înainte de aceasta, la malul Siriei s-au abordat diverse crucișătoare și submarine din SUA și țările NATO cu rachete de croazieră la bord. Totul este pregătit pentru împușcătură demonstrativă.

Așa cum eu am  povestit mai devreme,  pe Pămînt a venit o flotă mare de nave spațiale, condusă de Marele închizitor.

http://indigolotos.info/5781/svyatoslav-mazur-evrei-podpisali-sebe-smertny-j-prigovor.htm

Eu am avertizat în mod repetat lumea evreilor, că nu i se va primi să dezlănțuie al treilea război mondial, că Ordinul nostru cosmic al Cavalerilor Mesei Rotunde astăzi monitorizează în mod unic în tot spațiul cosmic din apropierea Pămîntului, iar unele dintre ele monitorizează în mod tehnic puncte fierbințe pe planetă, controlează centrale nucleare, lansatoare de rachete și baze militare mari.

După ce conducerea americană va ordona bombardarea teritoriului sirian de bombe și rachete de croazieră, va fi urmat fulger o lovitură spre flagmantul marinei  americane în Marea Mediterană portavionului „Harry Truman“. În ochii tuturor oamenilor gruparea Inland SUA și țărilor NATO în cîteva minute va fi distrusă de nava noastră spațială, iar comunitatea mondială în sfîrșit își va da seama, cine astăzi controlează lumea pe planetă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − шесть =