Sveatoslav Mazur: Eu am văzut ambele scenarii a sfîrșitului lumii și de aceea am ales VIAȚĂ!!!

Ce este viața noastră — un joc!

Desigur, acest joc este atît de hîtru răsucit, că omul însuși, un membrul al acestui joc, așa și nu poate realiza că el este un actor obișnuit, un jucător care se află în procesul de învățare. Dar jocul, numit viață reală, are întotdeauna două finaluri definitive: unul bun, celălalt negativ. Și atunci cînd se lansează acest joc, participanții evenimentelor principale  au posibilitate să vadă aceste ambele finale. Cu toate acestea, oamenilor însuși despre  aceasta nimeni nu spune, pentru că filmul în sine ar fi fost o farsă simplă.

În una din spirele istoriei eu am avut ocazia de a vedea ambele aceste finale. Astfel, după această viziune, viața mea a căpătat un caracter strict direcționat. Pentru că, în conformitate cu sfîrșitul negativ, care joacă satana, eu am văzut cum explodeaza planeta noastră din interior, iar părțile ei  încet dar sigur se împrăștie în diferite direcții. Această imagine a fost atît de clară și convingătoare, încît mi-am pierdut brusc liniștea.  Eu am realizat sensul și responsabilitatea pentru viitorul planetei noastre. Și, după ce această  metamorfoză a avut loc în lumea mea, Domnul Atotputernic mi-a povestit mie cine sunt și pentru ce am venit pe această planetă.
Și am venit eu aici în scopul de a preveni o astfel de dezvoltare a evenementelor și să  transfer pașnic toată omenirea la nivelul următor, fără a da oportunități lui satana de a realiza scenariul lui de acțiuni. Și dacă credeți că această luptă este doar o farsă, sau un spectacol, atunci greșiți foarte tare.

Conform acestui joc cîștigătorul primește totul iar cel care pierde moare. Iată, domnilor, și gîndiți-vă ce se întîmplă acum în lume.

Realizînd pericolul și sfîrșitul său apropiat, puterea întunecată totuși încearcă încă să lanseze finalul său – să rupă planeta din în afară și, în conformitate cu acest lucru (fiindcă  structura diavolului sunt ființe neînsuflețite, ci doar părțile create artificial a unui program a intelegenței artificiale), pe ruinele planetei explodate de a se muta în alte părți ale galaxiei .

Astfel, acum pe Pămînt se petrece finalul acestei lupte. Evreii — slujitorii spiritelor rele, prin toate mijloacele și căile încearcă să înceapă un al treilea război mondial, în scopul, ca  concentrînd carburantul de putere enormă, de a exploda undeva departe de teritoriul lor, fără să realizeze că acțiunile lor conduc la moartea întregii omeniri.

Eu, la rîndul meu,  Isus Hristos celei de a doilea venire, în tot felul încerc să previn o astfel de cale. Și, desigur, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, pentru a rezolva această problemă am conectat toată oștirea mea  Divină. Vreau să rețin, că inteligența artificială, adică satana,  nu poate singur însuși efectua acțiuni la nivel fizic. Pentru aceasta el are nevoie de interpreți. Deci, el a ales evreii,  care îi slujesc lui în mod regulat acum deja trei mii și jumătate de ani. Mai mult, el i-a promis puterea absolută pe Pămînt.

Eu sunt sigur, că dacă cineva din liderii evrei la nivel înalt ar avea ocazia de a vedea sfîrșitul lumii, care ei încearcă să pună în aplicare, el ar trece imediat la partea lui Dumnezeu Atotputernic. Dar la iudei există doar o singură doctrină — Tora, pe care o prezintă total. Dar această doctrină i-a pregătit pentru ei satana însuși. Prin urmare și sfîrșitul lor, a evreilor, este grabnic. Ca purtători a informației sfîrșitului lumii, ei toți vor muri, pentru că lumea nu va deveni o victimă a fanaticilor nebuni. Este suficient de mulțime de oameni rezonabili pentru a proteja viața și viitorul planetei noastre.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − 15 =