Sveatoslav Mazur: Cuvintele și acțiunile mele se confirmă de oameni de știință liberi

După avertizarea mea neoliberalilor din conducerea americană cu privința la încercările   loviturilor în Siria și dezlănțuirea celui de al treilea război mondial, SUA s-au speriat, dar ideea loviturei nu au amînat.

http://indigolotos.info/5788/svyatoslav-mazur-avianosets-garri-trume-n-v-sredizemnom-more-budet-unichtozhen-za-neskol-ko-minut.htm

Ei au decis să-i lase expuși aliații săi din NATO și încearcă cu ajutorul legei s-ăi oblige să folosească forțele sale militare neapărat în cazul în care atac pseudo chimic va avea loc.

Astfel, SUA și conducerea structurelor mondiale m-au recunoscut în mod indirect, pe mine, Marele Maestru, ca stăpînul lor. Mai ales că deja s-au început disparițiile conspiratorilor globali majori, și lumea s-a scufundat deja în așteptarea schimbărilor iminente.

Eu, la rîndul meu, sunt mulțumit de întreruperea USA cu privire la întrebarea siriană, deoarece pe internet deja au apărut înregistrările false performanțelor lor al atacului chimic.

http: //novosti-sirii.ru-an.info/

Evreii se comportă pur și simplu ridicol, se dezonorează în întreaga lume și este foarte plăcut, pentru că împotriva Ordinului meu ei nu au nici o șansă de a juca și de a cîștiga. Lasă întreaga lume să-i cunoască acești bufoni globali și să nu-i ieie în serios. Timpul evenimentelor principale a venit.

Acum eu pregătesc lansarea unui program nou de construire pe planeta noastră a templelor  — sincronizatoarelor, care vor permite tuturor locuitorilor pe planetă celor care doresc în mod direct, fără intermediari, să  rezolve problemele personale cu puterile superioare ale universului. Este foarte important că, în același timp cu videoclipurile mele apar  videoclipuri  a oamenilor de știință liberi, care dovedesc personal dreaptatea mea.

În paralel urmărim cum moare proiectul avraamic. Cum trădătorii lui Dumnezeu ucid  ortodoxia, iudaismul și islamul. Dar aceasta este doar începutul. Procesul va obține în curînd forma alunecară de teren, și noi  ne  vom elibera de cătușele satanei urît, de cătușele anti-lumii și de această inteligență globalăl creată artificial.

Construirea lumii noi se va începe, așa cum am spus, cu  recuperarea în  centrul Europei statului, intitulat Moldova Mare în cadrul frontierelor sale istorice a timpurilor domniei domnitorului Moldovei Ștefan cel Mare și distrugerii și decăderii Ucrainei și Romîniei, în structura cărora astăzi se află teritoriile istorice al statului nostru moldovenesc.

Statul moldovenesc în granițele  domniei  domnitorului moldovenesc  Ștefan cel Mare

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + 16 =