Sveatoslav Mazur: Cine deține informația, acela deține și lumea

        Spațiul informațional este temelia lumii Divine. Cine știe să lucreze cu acest spațiu, adică să primească orice informație de la sursă, acel deține baza universului.

Eu, Marele Maestru al Ordinului  Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde am creat un sistem în care fiecare om, fără ajutorul nimănui, în viitorul apropiat, va fi capabil de a primi orice informație pe interesul  lui personal. Nu numai despre lumea noastră prezentă, ci despre trecutul și despre viitorul. Omul va primi  ocazia în planul informațional să aibă informații exact așa cum o are  însuși Dumnezeu Atotputernic. Și omul însuși va putea dispune de aceste informație așa cum dorește. Nimeni  nu îi va  putea să-l împiedice.

Pentru ca acest lucru să se întîmple, va fi necesar să construim în jur de 144 de mii de sincronizatoare pe tot globul pămîntesc. Acestea sunt exact obiecte asemănătoare de comunicare cu Forțele Superioare care permit omului să-și sincronizeze vibrațiile cu vibrațiile lumii noi patrudimensionale. Și, astfel, să se conecteze la matricea Divină, care permite unui individ să culeagă  informație din computerul universal.

Accesul la aceste informații este încă limitat doar cu momente  tehnice — lipsa obiectelor și conectarării  lor la noua matrice globală informațională a planetei. Aceasta sarcină, mie, Marelui Maestru, va trebui să rezolv în viitorul apropiat. Sunt sigur că, în lumea lui Dumnezeu se vor găsi  oameni interesați care nu se gîndesc la moarte, diavolul, și inteligență artificială, dar sunt  dispuși  să slujească lui Dumnezeu, adevărului, iubirei și viații veșnice. Aș fi fericit dacă astfel de oameni mă vor ajuta în realizarea aceastei sarcine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × один =